Přejít na obsah

miha-cudrman

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem miha-cudrman

  1. Ahoj, nevíte o nějakém návodu (postupu) jak vyměnit kryt vnějšího zpětného zrcátka na SUP III? díky a asi bych s tím i zároveň vyměnil ty dynamické směrovky.
  2. Nevíte, dělá se ta "vložka" 12V (cigateťák) zásuvka s 2x USB zástrčkami? tu AUX zástrčku vůbec nepotřebuju.
  3. pánové jaký háček? máte někdo fotku co mám hledat? :-)
  4. auto bylo dokonce zamčeno i po vykradení. a těch aut v ten den tam takhle vybrali 5.
  5. Dobrý den, mám do fóra otázku, u IKEI v Praze se mi stalo, že do firemní oktávky bez alarmu, se někdo dostal zřejmě nahráním kódu z dálkového ovladače. auto bylo vybráno bez poškození zámku a ani jiné stopy po nějákém vyháčkování. V ten den tam takhle bylo vybráno pět aut a všechno škodovky. Nevíte někdo jak toto je u Superba II s originálním alarmem??? opravdu je momentálně tak jednoduché se do škodovky dostat??? děkuji za komentáře.
  6. brepuss: puvodní repro ze Supa II vyměnim za dvě lahve plzně :-) jednu za levý a druhou za pravý. a zdarma přidám výškáče !!!! ty repro jsou zvukově o ničem. jestli to už budeš rozdělávat investuj do lepších repro. rozhodně je to slyšet
  7. zesilovač jsme zatím nedávali. byli mi doporučeny tyto repro kvuli své vysoké citlivosti. a myslím že to stačí. žena má v Boře zesik a taky měněné repro. ten zesik to celé víc zabasoval. já mám u muziky radši výšky a prostorovost. já poslouchám folk a tam to o dunění není.
  8. deštník ve dveřích mám a když posledně lilo jak z konve ani jsem si na něj nevdech
  9. Pánové jak jse složitá montáž? asi hlavně toho plynového pedálu, je tam k výměně celý pedál (i s patou) dá se to zvládnou svépomocí? Nebo v servise? díky
  10. ja jsem nechal na doporučení osadit Reproduktory MAGNAT SELECTION REFERENCE 216 dveře se prý taktéž zatlumovaly. a jak jsem psal zlepšení je markantní. uz jsem se objednal i na zadní dveře.
  11. moje vlákno admin stopnul - takže zde moje osobní zkušenost. po výměně ( zatím předních středových a výškových) zlepšení o 100%. takže jestli někomu nestačí kvalita reprodukce u rádia Amundsen určitě VYMĚŇTE repro.
  12. Zdravim všechny. řešim problem se zapínáním zadního pásu přes autosedačku. V předchozí Mazdě se dcera bezproblému dokázala sama zapnout pásem přes dětskou autosedačku a to proto, že zapínání vyčnívalo nad sedačku. U Supa II je zapínání zapuštěno v sedačce a dcera si prostě sama nedokáže zapnout pás. nědelá se (nebo nepotkal jste) nějaký prodlužovací nástavec, ktrý by se zapnul do zapínání a do něj teprve bezpečnostní pás? dostal bych tak samotné zapínání nad uroveň sedáku. díky
  13. Ahoj všichni. mam 14 dni SII 2.0 TDi 103kw. v autě, které jsem koupil již jeté, je i systém START / STOP. je mi jasný jeho přínos v šetření paliva a ve vypouštení splodin. ALE máte někdo zkušenost co toto udělá s motorem??? s baterií, se svíčkami??? když to vemu v průměru na 1 den jízdy, tak má moje auto o cca 8 - 12 startů více (stání na semaforech) nebude moje " uhíková stopa " nakonec vyšš,í když budu muset dříve koupit nové svíčky, novou baterii a co motor??? neuškodím nakonec přírodě víc i tím, že budu více spotřebovávat tyto produkty, které musel někdo někde vyrobit, a expedovat???
  14. j0sko tímto ještě jednou děkuju za naprogramování je to paráda, a nepípá!!!
  15. Ahoj. Našel jsem tady na foru, že se dá nakodovat u pátých dveří i zavírání přes klič a tlačitko u řadící páky. mohl bych těmto něko požádat o nakodování? dojel bych zaním a královsky se odměním :-) nějak se mi nedaří na ty pány co píší, že to umí spojit. já jsem z Hradce Králové. daloby se s někým domluvit. děkuju.
  16. Ahoj . já bych chtěl taky kam můžu dojet? královsky se odměním. mám S II 2012 combi. se 5. dveřmi v elektrice. já jsem z Hradce Králové.
×
×
  • Vytvořit nový...