Přejít na obsah

brot1cz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    96
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení brot1cz

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Používaš ten kabel co byl k navigaci na nabíjení? Kabel co je na propojení PC má propojeny některé piny a tím se navigace pustí do režimu PC.
  2. brot1cz

    Stěrače

    Nic tim nepokazíš, straý kod můžeš kdykoliv vratit a bude to v původním stavu. Mělo by to chodit i na rv 2005, to potvrdí někdo skušenější v SZ máš víc info a zdroj.
  3. brot1cz

    Stěrače

    Teardrop - zamezení dodatečnému setření po ostřiku Kódování: 09-Centrální elektrika, kódování-07 zvolit RJ WISCHER, zobrazí se kód např. 00063477 od tohoto čísla se odečte 2048, výsledný kód bude (např.) 00061429 zdroj: DOLI
  4. Je to žlutý drát ve dveřích řidiče a je jen jeden na odemykání i zamykání, jde to přes impuls. Teda mám toledo III, ale přodpokládám že ty draty budou stejný, jinak pohodlnější je to přes Can modul.
  5. A není to tak že na limuzinu je sada 4 kusů což je dvě na dveře a zadní okno je děláno ze dvou kusů. A na combi je to ze šesti kusů dvě dveře a dvě boční okna v kufru a zadní okno ze dvou kusů. Každopádně to maj na OII dost nepřehledný.
  6. Dá se využít tato firma nakoupí za tebe a přepošlou do ČR, nebo jen přepošlou jak chceš já to kupoval přes ně a super za 3 týdny jsem to měl doma. http://www.nakupyvanglicku.sk/
  7. Není to pravda tohle přímo řeší zákon č. 361/2000 Sb
  8. Taky mám v autě ty clony, sice nemám OII, ale Seat toledo. Vypadá to takhle jsem s tím spokojen. Jinak kupoval jsem to v Anglii a na mé auto to vyšlo o 2200 levněji než u nás. Kvalita je super vše sedí jak má, uchycení je vidět na fotkách ve stahovacích oknech je to plechovými zobaky které se zatrčí pod gumu v okně nic se nevrtá. Ostatní drží tím jak je to přesně uděláno, nic nevypadává. Zadní okno je u mého auta děláno ze tří kusů u ostatních většinou ze dvou. Jinak přidávám foto. tady je obchod CLONY
  9. brot1cz

    Vykradená OII

    Přesně to by si pak člověk nemohl koupit nic co kdyby mu to náhodou ukradli, chyba je někde jinde. To by pak člověk nemohl koupit ani OII co kdyby ti jí ukradly, taková Š 120 je taky ok a nikdo ti jí neukradne, takže asi tak. Přeci nebude poctivej člověk dělat ustupky před šmejdama který kradou.
  10. brot1cz

    Vykradená OII

    Ty vo*le to snad není možný už mě fakt ty kurvy zlodějský ser*ou. Tady u mě na sídlišti je todle skoro každej tejden, asi před 4 měsícema tady byly udělený 4 auta 3 OII a jeden pasat ty OII všechny bez xenonu a bez radii. Nejvíc mě se*re že v noci tady nevidíš policajta.
  11. brot1cz

    Vykradená OII

    Je to asi jak v který pojištovně, ale co mám od známého zkušenost kteremu ukradli nexusese taky dodělánýho a nic před tím nenahlasil že ho tam má tak mu zaplatili jen radio které tam bylo před tím. Jinak samozřejmě ti nikdo nedá doklad na colombuse na 60 tis, když jsem o něm uvažoval tak ani nikdo nechce dát doklad na cenu za kterej ho kupuješ. Pak jsem od toho upustil nemíním mít každej tejden rozmlácený okno a vykradený auto. Je to sice krasná navi, ale tady do Prahy na nic, sice mám garáž, ale parkuju po praze všude možně a ty kurvy zlodějský jsou na každém kroku.
  12. brot1cz

    Vykradená OII

    Nedá ti plnou cenu té navi, musí tam být podle VIN pak jo, ale daj ti nakou poměrnou část. Což je vlastě cena origo radia co tam bylo původně.
  13. brot1cz

    Vykradená OII

    Je t o tak dá se na tom vydělat. A utehle velkej bouraček na tom člověk vydělá dost, protože v případě opravy platí spoluučást z celé opravy a to v autorizáku je pálka jak prase. Ja to nechal tenkrát uděl vypočet opravy v autorizáku, protože tam mám známeho a cena tenkrét byla za opravu s novou kastlý 450 tis kč podotýkám to auto bylo 34 měsícu stáré a já když ho kupoval nové stálo 550 tis pak byla alternativa že by tu kastli srovnali ( to jsem zavrhl okamžitě) a to byla kalkulace 330 tis. Prostě ty opravy jsou šíleně drahý a nikdy to už není ono kor u těch velkej ran. Nakonec jsem zvolil variantu rozpočet která se ukázala jako nejlepší.
  14. brot1cz

    Vykradená OII

    Taky mám dobrou zkušenost s rozpočtem, chlápek mi zbořil auto ze zadu na dálnici takže to bylo na kastli bylo to hodně, zlomený až do střechy. Auto bylo těsně před koncem leasingu, stejně auta měním s koncem leasingu, tak jsem to nechal udělat rozpočtem dostal jsem prachy od pojištovny, počkal jsem dva měsíce až zkončí leasing, pak auto prodal tak jak bylo zbořený a dostal jsem za něj celkem dost. Když jsem vše spočítal ve finále jsem dostal víc než kdybych to auto prodal a neměl tu nehodu. Sice je pravda že s tím bylo trochu lítání, ale nic hroznýho.
  15. brot1cz

    Vykradená OII

    To máš taky těžký, ty použiješ zbran a pujdeš ještě do vězení ty za nepřiměřenou obranu.
×
×
  • Vytvořit nový...