Přejít na obsah

japopp

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem japopp

  1. Dík, zkusím něco rozeslat. Bohužel chci naftu a tam je to se skladovkama mizerný a pokud jsou tak ve 4x4 a velké výbavě ... kde skladovka není aspoň podle webu pod 900t. Já právě mám golf IV a VW se mi líbí. Karoq samozřejmě taky, ale jsou drobnosti ve kterých vítězí Tiguan, třeba lemy blatníků jsou dělané jiným stylem .. a mám rád hranatější design. Jsem prostě konzerva. Ale třeba se cenově nevejdu a půjdu do Karoqa, event. i Ateca by šla ..
  2. Dík, jak otevřou autosalóny zkusím nějaký obejít ... potřeboval bych aspoň 10 procent ... :D :D Když ne, tak půjdu do Karoqa .. Ale manželka se zamilovala do Tiguana ... a já asi taky :D
  3. Nezkoušel jste někdo místo Karoqu poptat Tiguan .. ? Nemáte zkušenost zda se i ne VW dá získat nějaká sleva na RČ ? Všude mají slevy na IČO, ale nevím jak se dá s cenou cuknout pro normálního občana ..
  4. Pomalu si konfiguruji Karoqa na příští rok, a již nejde dát samostatné čtení značek - aby později šlo dokódovat např. lane asistent ... a další věci, pro které je třeba velká kamera. Přemýšlím, jestli není ještě nějaký levnější prvek výbavy, který by šlo zvolit, aby byla za sklem velká kamera a možnost dokódování ?
  5. japopp

    Slevy, bonusy

    Díky za všechny informace. Asi nechám Felicii která je KO tedy normálně sešrotovat a pokud bych potřeboval, tak další moje auto, které ještě mám a chci si ho nechat fiktivně prodám někomu v rodině ... třeba otcovi a bude to.
  6. japopp

    Slevy, bonusy

    Nevíte náhodou jaké bývají podmínky u "trade in bonusu" ? Jestli jsem dobře pochopil, jedná se o vozidlo protiúčtem. ... Jsou nějaké podmínky na to vozidlo ? Musím být vlastníkem já, nebo je např. možnost dát protiúčtem vozidlo hlášené na bratra, které dlouhodobě užívám. popř. jak dlouho bych musel být vlastníkem ? U některých automobilek stačilo i auto k sešrotování .. Jde o to, že na dotyčném autě končí technická za 3 měsíce a já nákup plánuji někdy na jaře ... Stačilo by auto s RZ v depozitu ? Pokud někdo ví, díky za info.
×
×
  • Vytvořit nový...