Přejít na obsah

moncell4

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem moncell4

  1. Zdravím, mám problém s příjmem FM signálu ve svém Roomsteru. Mám radio BEAT a originál anténu. Dnes jsem zkoušel jinou originál anténu a stejný problém. Při výměně antény jsem si všiml, že při spojování konektoru nahoře na stropnicí chvíli rádio lépe hrálo. Zkoušel jsem tedy zahýbat tím spojením a v jedné poloze (když tahnu konektory od sebe - zajištěné), tak je to lepší. Pokoušel jsem se najít přesnou polohu, ale 100% to nejde zjistit. Dále jsem zkoušel propojit obyčejným kabelem ten vnitřní vodič a také byl signál daleko lepší. Pokud jsem ale propjil i vnitřní i vnější (stínění) tak se to zase zhoršilo. Zatím jsem to vyřešil tak, že jsem vzal obyčejný měděný kabel s izolací napasoval jsem ho na vnitřní hrot z přívodního kabel od rádia a "chytám" rádio na tento kabel. Nicméně to ještě není úpně ono. Při jízdě to stejně občas šumí a toto řešení se mi ani nelíbí. Nevěděl by jste někdo kde by mohl být problém. Jestli v rádiu nebo napájení ? V anténě asi ne, když jsem zkoušel i jinou. Děkuji za odpovědi.
  2. moncell4

    TDI nestartuje

    Mám VW New Beetle a nejde mi zničeho nic nastartovat. Startér a baterie je OK, protože když na cívku připojím kabel z + pólu nastartuje a mohu jezdit. IMMO je také OK jinak bych asi nejezdil, navíc kontrolka zhasne. Mám podezření na spínací skříňku. Dotaz: 1) Lze vyměnit jen elektrickou část spínací skříňky bez dalšího zásahu? (načipování klíče atd.) 2) Je kabel od spínací skříňky na +pól cívky napřímo nebo přes relé? A jaký je to PIN (konektor) na spínačce? 3) Jaký PIN (konektor) je v poslední poloha spínačky před startem? Když tak bych udělal start přes tlačítko (současně se spínačem, který by byl na spojkovým pedále-aby nedošlo ke startu bez sešlápnuté spojky) a chtěl bych vzít + pól z tohoto konektoru, aby šlo nastartovat až po otočení klíčku do poslední polohy před startem Děkuji za odpovědi.
  3. Problém se vyřešil sám. Najel jsem okolo 500km. Dotankoval na první cvaknutí pistole. A teď je vše v pořádku. Asi jsem opravdu přetankoval nebo byl zadrhlej plovák či co. Už to neřeším. A doufám, že my tím přetankováním neodejde uhlíkovka, ale zatím je vše OK.
  4. Ujel jsem dalších 50km a stále stejné. jen jsem si ještě všiml, že když nastartuju je ručička asi o 2mm níže, než, když jedu. Jak se rozjedu stoupna na těch cca. 1,5mm pod plnou. Test na to kolik dotankuju a jestli jsem nepřetankoval je mi jasný. Jsem přesvědčen že jsem nepřetankoval. Tankuji při rozsvícení "hladového oka" a tankuji vždy asi 37-40 litrů. Spíš mi šlo o to připravit se na to co by mohlo být rozbité. S čím asi mám počítat na co se podívat!!! Tak poradí někdo??? Stalo se to již někomu???
  5. čaute, prosím Vás o radu. Mám 1.2HTP 40kW 2004 a v posledních dnech zjištuji, že mám stále plnou nádrž dle ukazatele na přístrojovce. Od posledního tankování na plnou nádrž (k prvnímu cvaknutí, neplním až po hrdlo, nemačkám odvzdušňovák) se ručička hla asi jen o 1mm a stále zůstává v této poloze. Mám už najeto 300km a to dříve znamenalo ručičku tak v půlce. Po vynutí ručička padá do "0". Nevíte v čem by mohl být problém??? Je zaseknutý plovák, nebo něco s elektroinstalací u čerpadla či v přístrojovce??? Bude to mít vliv i na signál a kontrolku prázné nádrže??? Díky všem za názory.
×
×
  • Vytvořit nový...