Přejít na obsah

Giardino

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

914 zobrazení profilu

Oznámení Giardino

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Tak měli, krásných 445,- za pojistku. Výsledek negativní.. Půjde zjistit přes diagnostiku, kde je problém? M.
  2. JJ zkoušel, negativní. Jdu tedy shánět bimetalovou.. Snad se dá normálně koupit.
  3. Zdravím, pojistku jsem našel, vyměnil za "běžnou" 30A, ale bohužel výsledek negativní. Musí ta pojistka být stejná, jako na fotce výše, nebo je to jedno? Nějaký nápad, kam se ještě podívat, nebo už musím rovnou k elektrikáři? Po bouřce (asi měsíc zpátky) mi asi zateklo do ovládání posuvu (nejspíš), vyhřívání funguje, posuv ne.
  4. Zdravim, uz hledam asi 40 minut dle odkazu, zatim jen slusny prehled ceskych nadavek. Prosim, potrebuju poradit, kde nebo podle ceho najdu pojistku ovladani sedacky ridice pod volantem. Barva, oznaceni, cokoliv. Schema ktere sem daval Sup1 nevypada ani podobne. Superb 1 2007. Moc diky!
  5. Zdravím, poradíte prosím, jak se vůbec k blinkru dostat? Odloupnul jsem sklo, tam je jeden malej šroubek, co povolil vnější část, dál už to nešlo. Musí se to celé vykuchat? Díky michal
  6. Větrák opravdu je pohodička, ale rozpadl se mi mechanizmus osvětlení schránky a nemůžu to dát dohromady.. Neměl byste někdo fotku, jak to vypadá pohromadě? Díky! Michal
  7. Zdravím, jak sundám volant vč. airbagu, abych vyměnil tu páčku? Už mi nechodí svět. houkačka ani dálky. Hledal jsem návod, ale zatím nenašel. Asi je to jednoduchý, ale nerad bych něco podělal... Díky!
  8. U mně pomohla výměna čidla teploty vzduchu pro prostor pro nohy. Uz jsem ale taky dřív absolvoval výměnu servomotorů, takze to je nekonečný příběh s podtitulem Suberb 1.
  9. Zdravím, prosim o radu.. Pri dobrzdovani motorem jde od převodovky vybrujici hluk podle otáček, jde to cítit do celého podvozku, nejhorší pri nižších otáčkách. Den ode dne se to horší. Kdyz přidám plyn, neni slyšet nic. Dneska jsme se známým komstatovali, ze setrvačník to ma za sebou, ten je slyšet taky, ale žádné drama. Ten hluk od převodovky s tim prý ale nemusí souviset. Mate s tim nekdo zkušenost? Muze se projevovat setrvačník taky takhle? Nechce se mi dát 20+ za spojkovou sadu, která jeste chvíli snese, a zjistit, ze se mi sype neco jiného. Sup 1.9 85kw manuál 2007 Diky..
  10. Jj, je to na druhé straně. Po sundani spodku palubky je to docela přístupné. Vyměněno, tak uvidíme, jestli to k něčemu bylo. Kdyby nic jiného, tak jsem aspon zase neco udělal s ovladačem airbagu pri Vydávání kastliku, hlásí to chybu.
  11. Na telefonu ale nikdo neví ke to je. Uz jsem sundal i levou stranu, vidím jen ty ofuky
  12. Tak schránka dole, ale to co je na tom obrazku tam proste neni. Nemůžu to čidlo najít. 2x přítel na telef
  13. V DP v montážních popisech je každá pí... Krome odkládací schránky.
×
×
  • Vytvořit nový...