Přejít na obsah

cz-marty

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 007 zobrazení profilu

Oznámení cz-marty

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj, chci si koupit stahovák kulových čepů, akorát nevím, jaký rozměr. Auto stojí 100km odemě a čeká na opravu... Nevíte někdo, jaký rozměr je potřeba na Fabii 1? :)
  2. Ještě jednou čitelněji návod. je to BENE 302
  3. Ahoj, poslechl jsem vase rady a central v aute mi porad nefunguje. Mám stejný problém jako měl PitgenUK, nasel jsem drat, ktery mi auto otevira - ale jen otevira. pokud tam pripojim drat na zavirani (i pres odpor), tak to nedela nic, nebo se auta jen odemyka. Vubec nemuzu prijit na to, jak to zamknout. V priloze schema a ted jak to mam zapojeny: Vse je ve dverich ridice: Cerveny kabel na cerveny tlusty Cerny kabel na hnedy tlusty Bily / bilo/cerny na kabel, ktery mi odemyka auto. (davam to primo za to ovladani ve dverich ridice, kde se to da zevnitr zamknout a odemknout, je to tak dobre? ) - na jednom kabelu je rezistor, uz jsem vyzkousel vsechny kombinace. Zlute kabely na kostru. Zbytek jsem neresil. Muzete mi prosim nekdo pomoci?
  4. Ahoj, nechal jsem si na Rapidu změnit interval z 30000km/2roky na 15000km/1rok. Problém je v tom, že po vyzvednutí ze servisu mi cca po ujetí 500km auto napsalo, že je třeba vyměnit olej. V palubním počítači ukazuje výměna za -100/360 dní. Interval jsem tedy restartoval (drzet tlacitko u budiku, otocit klicek, potvrdit...) Ale na displeji mi svítí výměna 0km/365 dní. Zatím to teda nehlásí, že je potřeba ten olej měnit, ale 15 000 to taky neukazuje. Nevíte někdo, kde by mohl být problém? Do servisu se teď brzy nedostanu, tak zkouším najít pomoc zde. Díky! :)
  5. Ahoj, našel jsem na oficialnim eshopu skodovky tyhle senzory, ktere jsou ted za dobrou cenu a premyslim o nich (https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/akce-mesice/zadni-parkovaci-asistent-rapid-5ja054630ax/0/1/24/43/1001) . Ptal jsem se ale primo u nich a bylo mi receno, ze jsou pro liftback a na muj spaceback nepujdou. Nechapu proc. Chtel bych se tedy zeptat, jestli s tim nekdo mate zkusenosti a jestli tyhle pujdou i na moje auto? (SB r.v. 11/2013). Druha otazka by byla jak slozita je montaz? Predem diky! :)
  6. Děkuji všem za odpovědi, uklidnili jste mě Ještě mě napadlo, kolik do 1.2TSI 77kW patří náplně oleje? snažil jsem se to tu najít, ale ještě se tu moc nevyznám a nenašel jsem
  7. Ahoj, dnes jsem si nechal vyměnit olej mimo servisní interval ve svém Rapidu 1.2TSI (77kW). Zaujalo mě, že mi tam teď nalili olej 0W-30. Je to správně? Normu VW 50400 splňuje. Nehodí se ten olej ale spíš na zimu? jaká jsou případná rizika takového oleje teď před létem? V čem jsou jeho výhody a nevýhody? Moc díky za názory
  8. Zdravím všechny, mám problém u své OI. Někdo mi sedačku řidiče vypumpoval až nahoru, ale teď nejde dolů. Ta páka se dolů ani nehne, pořád jen nahoru. Nevíte někdo, co s tím? Protože já se tam teď skoro nevejdu :/ P.S. je mi celkem jedno, jestli už to nikdy nebude fungovat, potřebuju to jenom dostat dolů...
  9. Díky za info, zítra na to mrknu, mohl bys mi ještě vysvětlit (jako pětiletýmu ) jak se dostanu do toho bloku relátek?
  10. Ahoj, když začal platit zákon a svícení i ve dne, nechal jsem si dát do auta to automatický rozsvícení světel při nastartování auta. Přímo ve Škodovce. Poslední dobou se mi občas stane, že se během jízdy světla sama vypnou - za chvíli zase zapnou a takhle to jde celou cestu, dokud je spínačem nezapnu sám... Chci se teda podívat na to, čím to je - jestli nějakej kontakt nebo něco...? Bohužel nevím, jak je ten systém udělanej? Kde mám co hledat? Do servisu se mi s tím moc nechce, pokud by to byl jen nějakej kontakt, tak bych si to rád zkontroloval doma... Díky za rady!
  11. Ahoj, chtěl bych vás poprosit, jestli někdo neznáte nějaký ověřený servis v Plzni? Spíše neautorizovaný. Mám Octavii I a chci si tam nechat dát tempomat, tak někdo kdo by to rychle a kvalitně zvládl Díky!
×
×
  • Vytvořit nový...