Přejít na obsah

magicdan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

444 zobrazení profilu

Oznámení magicdan

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Co se týče zpáteček, byl to upadlej (přesmyklej) drát někde na cestě z převodovky, a co se týče dveří, tak to byl zanesenej (nepromazanej nejspíš) rotůrek motoru ve dveřích ) Záhada vyřešená, už to funguje )))
  2. To je přesně co jsem hledal... jen se píše "Vozidlo se po odemknutí a nastoupení řidiče samo zamkne. Sropní světlo a signalizace (světelná i zvuková) nereaguje na otevření dveří řidiče. Jednduše řečeno auto neví o otevření dveří řidiče. Nejčastější příčinou bývá porucha mikrospínače ve dveřním zámku nebo poškozené vodiče.". Takovej samej problém nemám. Já když to rozeberu, tak mi nefunguji hlavně pravé zadní dveře. Já si odemykám, a dveře jsou furt zavřené musim odemknout, jak kdyby auto bylo bezcentrálu. Když zamknu, dveře zamykám způsobem vbez centrálu "safe" kontrolka nebliká A druhé dveře levé zadní, odemknu taky ručně, ale když zamykám tak ještě většinou ještě zajedou samy. Někdy i vyjedou. Tzn. stále to bude ten šmejd nebo chce někde promazat nějaké táhlo? -> Možná sundání tapecu a zkoušení zamýkáno bez něj by něco odhalilo, no ni?
  3. Nemáte někde ten návod a odkaz na ten mikrospínač, nemůžu to najít ://
  4. To máš na mysli jednu součástku ve dveřích řidiče? Nebo je více spínačů, v každých dvěřích jeden?. Jediná možnost jak to zjistit je to rozebrat, že?
  5. Omlouvám se, jsem tu nový ) příště se polepším Díky
  6. Dá se k tomu dostat ze spodu auta, bez nějakého složitého rozebíraní? )
  7. Zdravím, v uplynulém týdnu řešim dva problémy. Mám Fábii Combi 1.4 r.v.2003. První věcí kterou se zaobírám jsou nesvítící zpátečky po zařazení Rka. Už jednou jsem s tím byl v servise, a tam to spravili a udájně nějaký vypadlý drátek ve svorkovnici. Nechtěl bych za to zase platil, a myslím si že jde o to samé. Věděl by někdo kde by to mohlo být a jak se k té nějaké svorkovnici dostat (pojistky a žárovky v pohodě)? Druhá věc: Nezamykají/neodemykají se mi zadní dveře. Nejdřív to dělali jen pravé, teď už i levé. Levé teda ještě občas zareagují a normálně se otevřou, pravé nikoli. Otvírám to jak bez centrálu - po zamknutí ani nesvítí kontrolka. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...