Přejít na obsah

Superbo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Superbo

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Hmm, tak to už nevím. Byl jsem u toho, když ty kola převažovaly a zjišťovaly zda nejsou bouchnutý. Vše bylo ok. Zkusím koupit ještě dvě nové pneu, ať tam jsou všechny čtyři. Jestli to nezmizí, asi mě odvezou ... :-)
  2. Kola jsou nové a nijak kopnuté nejsou. Převážený jsou taky správně. Někdo jsem zaslechl, že by mohlo dělat neplechu, pokud jsou špatný zadní tlumiče. Mohlo by se to projevit i takto?
  3. Čaues, po delší době se na Vás zase obracím s prosbou o radu. Mám superba 2,5 TDI, 2004, 120 kW, 202 000 najeto. Delší dobu mě trápilo takové ,,klepání´´ celého auto při vyšších rychlostech(cítit na volantě, v sedačce ...). Na zadní nápravě jsem měl takový levnější pneumatiky a všiml jsem si, že jsou docela oskákaný(jak z D1). Sundal jsem je, a dal jiný. Zlepšilo se to, ale nezmizelo to(,,klepání´´). Nemá někdo podobnou zkušenost? Předem díky za rady a informace! Superbo ;-)
  4. Zdravím, jak jsem slíbil, tak taky udělám. Koupil jsem spojku i s dvouhmotovým setrvačníkem(nic extra levného, ale co bych pro superbo neudělal.. ) ). Nechalo se to vyměnit a vibrace okamžitě zmizely. Takže rozbitý dvouhmotový setrvačník je prevít ... :-))
  5. Zdravím pánové, mám na vás další dotaz. Superb 2,5 TDI, 120 kW, 2004. Jedu například po dálnici a ve chvíli kdy překročím 150 km/h a chci jet ještě víc, tak mi začne hrozně lítat ručička od tachometru. Najednou lítá jak ,,splašená´´ v rozmezí od 150 km/h až do 190 km/h. Čím vím jedete, tím víc se to rozmezí samozřejmě zvyšuje. Vím, že je v celé ČR povoleno 130 km/h, takže by mně to nemělo až tak trápit, ale co vám budu povídat. :-) Předem díky za vaše rady a názory. Petr
  6. SUP1: Osobně se taky trošku přikláním k tý dvouhmotě. Včera mi ještě říkal mechanik, že by to mohlo bejt i palivový čerpadlo, ale z toho jsem trochu divokej. Jakmile zjistím, co to bylo, určitě to sem napíšu aby pokud bude mít někdo stejný problém, nemusel zkoušet a hledat. ;-) Zatím díky za názory! ;-)
  7. Jo vibruje. Například zastavím na semaforech, vyřadím a vibruje to. Když sešlápnu spojku tak se zvuk nemění.
  8. Zdravím, mám menší dotaz. Už nějaký měsíc mám problém s mojím Superbem 2.5 TDI 120 kW, 178000 km, 2004. Normálně s ním jedu a najednou začne ten motor ,,vibrovat´´. Je to cítit v sedačce, volantu, řadičce a když sešlápnu spojkový pedál a trošičku ho vytočím, tak ten pedál jako by vibruje. Motor nehulí, myslím si, že má i stejný výkon. Jo a pokud s ním jedu a trošku ho sešlápnu, tak je slyšet takovej ,,hluchej´´ zvuk. Je to blbě vysvětlený, ale líp to nepopíšu. :-) Někdo mi poradil, že Superbéčka odcházejí na vačky a vahadla a že to bude určitě ono. Vahadla a komplet vačka je v pohodě. Vstřiky jsou dělané nově. Problém je, že to není pravidelné. Někdy prostě sednu do auta a už po nastartování se to klepe jak drahej pes, ale pak do toho sednu třeba za hodinu a ten motor šlape a zní tak jak má. Stejný případ, když jedu do Prahy (150 km), tak je to cítit a slyšet. Za tři dny jedu zpět a motor šlape. Nemá někdo podobnou zkušenost se svým Superbem? Začínám z toho bejt dost unavenej, protože každej mi tvrdí, že to bude něco jinýho a osobně se mi nechce vyměňovat všechno a zkoušet co to bude. Předem díky za Vaše poznatky a rady .. ;-) Petr
×
×
  • Vytvořit nový...