Přejít na obsah

Krevetacek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Krevetacek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak jsme včera sundal obložení víka a nevím jistě jestli to je tím ale na zámku je nějaká špatná ta pružinka tak dnes koupím novej zámek + se mi zdá že vůbec nereaguje ten motůrek co je u zámku, takže teď nevím co v čem je chyba.
  2. jj mám odklápěcí tak až skončím v práci mrknu na to
  3. asi to nevyřeší nic, ale myslím že to je následek zimy a mrazů - když mě občas ten kufr nešel otevřít ptž byl zamrzlej tak sem to dost rval abych ho otevřel, nebo to taky s tim ubec nic spelečnýho nemá .)
  4. jj žkoušel a nic, ale i kdyby se to takhle zavřelo tak by se to tim asi nezpravilo a nechtel bych pokaždý když bych zavíral kufr s tim davat nějaký momby :-)
  5. Když tam strčím sroubovák tak se ta záklopka zavře a proto mi nění jasný, že když kufr zabouchnu proč se to nezaklapne stejně jako když tam je ten šroubovák....
  6. Ten právě vypadá v pořádku... Nemůže to být třeba špatnou pojistkou, že by to mělo něco společného s elektrikou? (jinak moc těmhle věcem nerozumím, takže kdybych psal blbosti tak sorry ^^ )
  7. Zdravím, prosím o radu jestli jste se někdo setkal s problémem, který mám na mém autě škoda superb 1.9 TDI 96KW 2004... Všude jsem narazil jen na téma, že nejde otvírat kufr, ale já mám opačný problém a nikde jsem nenašel jak nato. Když chci zavřít kufr tak nedrží jakoby tam nebyl žádný zámek - při zaklapnutí víka sedí nadoraz jakoby byl zavřený ale není. když zamknu auto mužu kufru otevřít bez použití tlačítka. Prosím o jakékoli rady děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...