Přejít na obsah

lifty

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli lifty

  • Narozeniny 26.2.1993

Návštěvy profilu

601 zobrazení profilu

Oznámení lifty

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. Díky, akorát já mám před FL o2 i před FL sedačky, bude to stejný? A to propojení B397 a B406. Jak zjistím který vodič to bude ve svazku to bude?
  2. Nemáte někdo podrobnější návod pro dotažení kabeláže k oboum seadlům? Řidič i spolujezdec. Jaké svorky, kde a jak zapojit, jakou svorkovnici koupit atd. Díky.
  3. Normálka, jedu z hor okolo 3-4 stupnu, vyjedu kopec do suchaku, cca 8-9km, motor ohratej na 90 a pak sjizdim zase z kopce tak 5-6km, skoro bez pridani plynu a dole jsem treba na 75 stupnich.
  4. Zdravím, mám načatou převodovku (kód HDS) a chtěl bych jí vyměnit, jenomže tyhle převodovky snad nikdo neprodává, všichni prodávájí jenom ty dlouhé FSM (což by mi nevadilo, možná by to bylo lepší). Jde to bez problému zaměnit na Fabii RS rv. 2004?
  5. No jenže problém je, že všechny ty podtlakový už mám vyměněný za silikonový a už mě nenapadá, který bych ještě vyměnil EDIT:// Dneska jsem zkusil dát zpátky starý svíčky a beze změny, pak jsem zkusil odpojit lambdu a stav úplně stejnej jak s odpojenou tak se zapojenou lambdou, možná to trošku líp jede. Dochází mi možnosti co to může být
  6. Nevím čím myslíš odvětrání karteru a už vůbec ten ventil. Pokud bys mi to mohl popsat byl bych moc rád. Jinak teď je největší problém ten, že prostě přijedu ke křižovatce a ty otáčky spadnou normálně a krásně držej a pak přijedu na další a tam to padá pomalu, na dobu se to zastaví třeba na 1300 a postupně to pomalinku padá. Prostě takový na střídačku, už fakt nevim. EDIT: Ještě něco jsem zkusil, když jsem dneska přijel domů, tak jsem odpojil váhu vzduchu. Jel jsem to projet a otáčky padaly v celku normálně. Je pravda, že to vůbec nejelo, takže se to nedalo protáhnout a občas padaly pomalejc, občas rychlejc ale vždy rovnou na 800. Pak jsem jí znova připojil a taky to dělalo normálně :X Jenže pak jsem auto protáhnul po jedný rovince a pak při vyřazení se zase zastavily na 1300, tam dobu stály a pak pomalu padaly na 800. Už jsem z toho zoufalej! :X
  7. Občas mi to příjde, že to cukne když na to šlápnu, ale přece když by vynechával ten modul tak by spíš to auto jakoby chcípalo ne? Teď mám spíš problém s tím, že třeba při vyřazení rychlosti, nebo jízdě na volnoběh ty otáčky držej vysoko, třeba na 1300 tam se na dobu zastaví a pak teprve spadnou na těch 800.
  8. No, možný to je zkusit to pak můžu, když to od někoho seženu. Dneska mi k přičšl novej jednocestnej ventil a to gumový Téčko k odvětrávání klikovky tak uvidím. Ale s tím modulem jsem se ptal technika ze škodovky a te říkal, že buď chodí tak jak má nebo vůbec. A to by podlě mě zase chodilo občas na 3 válce ne? A to se mi nezdá.
  9. No 1.8T nemá rozdělovač, ale na každý válec cívku a tu řídí modul zapalování. Tak jedině, že by to dělal on, ale ten prý buď funguje, nebo nefunguje, a kdyby nefungoval tak to nejede vůbec.
  10. Jsi si jistej? Přes VAG ukazovala dobré hodnoty.
  11. Zdravím, tenhle problém řeším i na vw-clubu, zatím neúspěšně tak proto se chci zeptat tady pokud se tu s tím někdo nesetkal. Jde o kolísání otáček na GOLFU IV 1.8T AGU. Motor má nalítáno teď 212 000km, ale teď mi zlobí volnoběžné otáčky. Při studeném startu otáčky drží velmi vysoko (okolo 1600ot/min) a padají strašně pomalu. Dobu po nastartování, třeba 4min drží tak 1100ot/min. A po přidání plynu a se zvýší, dobu se na té hranici drží a pak začnou zase velmi pomalu padat. Když se motor zahřeje, občas se taky stane, že přijedu na křižovatku a po vyřezní otáčky dobu drží třeba těch 1000-1100 ot./min. Někdy zase padají normálně, ale když už padají tak padají až pod 800ot/min, tam se jakoby motor probere, že není něco v pořádku a vyrovná to zase kousek nad 800ot/min. Někdy to jede normálně, ale většinou to takhle blbne. Už nevím co s tím.. Teď k tomu co už jsem vyměnil a opravil: Úplně první kolísání začalo, když mi utíkal podtlak z posilovače brzd, tak při brždění kolísaly otáčky velmi razantně. Hadice vyměněna, ale problém přetrvával. Dal jsem do jednoho servisu, překontrolovat všechny hadice a ty jsou údajně ok, a ten servis to diagnostikoval jako špatnou škrtící klapku, že jim prý nešlo udělat základní nastavení (přes mojí diagnostiku, šlo úplně normálně), ale i tak jsem sehnal jetou novou klapku a ani s ní není žádný rozdíl a při ní vyměněno i čidlo teploty nasávaného vzduchu. Dále jsem koupil taky nový BOV a s ním i vyměnil hadice okolo, také žádný rozdíl. Dále jsem koupil nové čidlo teploty chladící kapaliny, znovu žádná změna. Byl vyměněn i palivový a vzduchový filtr a při té příležitosti vyčištěna i váha vzduchu, jak jinak tak beze změny. Svíčky taktéž nové NGK. Diagnostika celou dobu čistá, zkoušel jsem i přes VAG měřit napětí na lambdě a skáče jak má. Ještě chci dneska zajet na emise ať zjistí, že je směs OK. To chování otáček na volnoběh je dost zvláštní, kdyby se někdo s něčím podobným někdy setkal a poradil abych ten problém konečně vyřešil, byl bych neskonale vděčný. Jinak auto jede v celku normálně. Sice nedávno se mi zdálo, když jsme jeli ve 4 lidceh, že když jsem auto přišlápnul do kopce, tak to občas jakoby trhlo, ale né nějak extra znatelně. Ještě mě napadla jedna věc, že jednou za čas se stane, že pal. pc se jakoby zblázní. Protože když jedu na trojku těch 50km/h tak jen lechtám plyn a najednou z ničeho nic tam skočí okamžitá spotřeba 50l/100km a pak začne pomalu klesat. Jinak tady ještě přihodím videa, který jsem natočil. - zahřátý motor. - studený start. Díky moc předem.
×
×
  • Vytvořit nový...