Přejít na obsah

Jurta

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Jurta

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ahoj, mam radio Blues, ale nemam operky a tedy ani vyvedeny vstup AUX. Mate nekdo predstavu jak se k nemu dostat? Napaslo mne vyndat radio a natahnout si dratky ven. Jen mne to pripada jako fujtajbl bastl. Takze dela se nejake jine cisci reseni? Diky.
  2. Ahoj. Ja mel problem na pravem prednim kole. Byl to kaminek co se tam nekam zatoulal. Servis byl nutny: demontaz kola, demontaz brzd, vyndani kaminku, montaz brzd, odvzdusneni, montaz kola = 1078 Kc. A ten kaminek mi nedali...
  3. Ja jsem si vsimnul, ze kdyz zapnu klimatizaci tak se otacky pri volnobehu zvednou na 1000 a kdyz ji vypnu tak zase klesnou. Samozrejme s nejakou setrvacnosti. Odhaduju, ze si to hlida bilanci baterky a pripadne zvedne dobijeni.
  4. Mam 2.0TDI 81kW a už po pár desítkách kilometrů jsem tuto funkci přejmenoval na "ještě by to utáhlo". Pokud bych řadil podle jejich doporučení, tak se motor pohybuje mezi 1200-1300 otáčkama. Pochopitelne auto při tom jede, ale zvuk co vydáva naznačuje že mu to nedělá dobře. Asi rekord bylo doporučení: dej tam 5, když jsem jel po rovině 65km/h. Osobně by tomuhle asistentu prospělo, kdyby zohledňoval i nějaké minimální otáčky motoru.
×
×
  • Vytvořit nový...