Přejít na obsah

CreAtive_34

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    216
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

1 344 zobrazení profilu

Oznámení CreAtive_34

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

62

Popularita

  1. @DušanV to jsi koukal špatně, jak včera tak dnes tam nechybí.
  2. Ahoj, poslední dobou řeším problém. Po zapnutí rádia mi chvíli nefunguje AUX-IN, byť zdroj hraje, rádio nevydává ani pípnutí. Samo se to rozehraje třeba po minutě. Když píchnu něco do MDI, tak stejný problém, cca minutu svítí na rádiu připojování k MDI a až potom se chytne. Nevíte co s tím nebo kde hledat problém?
  3. Jelikož se jeden klíč nedožil ani 100k km, které nás s autem spolu během pár dní čekají, potřebuju nový. Napadlo mě, nezkoušel tu někdo (ať hledám jak hledám tak nic) rozjet klíč z FIII s FII? Neměl jsem možnost ještě porovnat, ale planžeta by snad měla být stejná. Nevím si ale rady s elektronikou, zda by vůbec nový klíč šel nakódovat... Díky za případný tip! :)
  4. Zdravím, dlouho jsem tu nebyl, tak se předem omlouvám pokud se tohle již někde řeší - nikde jsem to ale nenašel. Dostala se mi pod ruce z rodiny druhá fabie (F2 2011) v naprosto sociální výbavě (klima a radio, ale okna na švihadla...) Jelikož s ní bude jezdit partnerka, chtěl bych dodělat pár věcí z tohoto století - minimálně dálku a okna. Dá se nějak dodělat origo stahování oken? Respektive lze ten plech s mechanismem vyměnit jen kus za kus a pak jen dotáhnout elektřinu? Pokoušel se vůbec už o tohle někdy někdo? Díky za případnou radu!
  5. Kluci, dík, ale to auto už rok a půl mám doma :-D
  6. Díky Galvi, jsi bůh! Na ebayi nakupuji každou chvíli všechno možné, ale hledat to tam mě vážně nenapadlo
  7. Chlapi, nemáte někdo tip, jestli se dá někde sehnat MDI kabel s USB samičkou? Někde jsem ho asi zahrabal nebo ztratil a nechce se mi dávat pětikilo za 10cm kousek kablíku
  8. No PP se nevypíná, tak asi jedině nějakej špatnej kontakt...
  9. Pokud myslíš ten bílej plastovej přívěšek, co ti k tomu dají při koupi, tak pin jsou ta čtyři čísla uvnitř...
  10. Jak je ta cedulka pod kapotou? "Při přelití oleje hrozí poškození katalyzátoru" ?
  11. Pane Husaku, kolik km jste s HTP najezdil, že takhle soudíte? Předpokládám, že to máte podloženo alespoň 50 000km a několika lety, že? Nebo jste si jen někde přečetl názor 12-ti letého kluka s mokrými sny o V6kách o tom, jak jsou HTPčka vlastně úplně hrozný, ikdyž ho nikdy ani neviděl? Zpět k tématu: nechat napsat papír z autorizovaného servisu - vyjádření o stavu motoru a příčině problému. Ten vzít a omlátit jim ho v servisu o hlavu i s fakturou. Pokud se budou cukat, tak policie - poškození cizí věci. Nebo ČOIka.
  12. Jen tak mezi námi, potkat někoho s xenonama v normálních parabolách, rozbiju mu hlavu o kapotu...
  13. A není to tak, že se po chvíli sám vypne?
  14. Blow-off u dýslu? No, dobrý Možná jsem neznalec, ale to je přes ten traktor taky slyšet? A zpět k tématu, jelikož TDIčka nemají škrtící klapku, nejspíš by tam blow off vůbec nefungoval - nebyl by tam potřebnej podtlak/přetlak a i kdyby BOV fungoval, ztrácel by se ti tlak... Ale třeba se pletu a nějak to jde, viz kolega VAG BoBo
×
×
  • Vytvořit nový...