Přejít na obsah

Akolitor

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Akolitor

  1. Sry, mi to nedošlo. Na tu výdrž motoru se jich můžu zeptat. Ale toho mechanika bych také potřeboval.
  2. Ti by to asi zvládli, ale tam to bude o úplně jiných penězích.
  3. A když by odpojil baterku, tak by to nepomohlo? Nebo to pak jede na alternátor?
  4. Nějaká maxima co se týče výkonu a plnících tlaků motoru ALH jsem také nenašel, tak pokud mi s tim někdo poradí, tak mi to moc pomůže.
  5. Čau, upravuji auto už mi chybí poslední věc a to spodek motoru z ARL. Jelikož výkon odhaduji na 220hp, tak by to asi bylo za potřebí. Já to doma asi nezvládnu a proto jsem chtěl poprosit, jestli by mi někdo neporadil u koho bych to mohl nechat udělat. Servisů je všude spousta, ale nechci za to vyhodit balík. Jsem z Prahy. Děkuji za každou radu
  6. čau Odhlučňující teď celé auto. Mám rozebraný celý kufr, ale narazil jsem na jeden problém. Hrozně mi řinčí kufr. Oblepil jsem izolačkou to kovové oko uprostřed kufru a řinčení ustalo. Dá se s tím dělat něco kultivovanějšího? Doufám, že je to správná sekce, je to kvůli ozvučení.. Ještě mi rádio špatně chytá signál. Někdy něco naladím a někdy je jediné co naladím country rádio :D Čím by to mohlo být? Proč to dělá jen někdy? Na tu anténu jsem tu už něco našel, ale s tim okem pořád nevim
  7. Čau, myslíte, že má smysl kupovat brzdy z rs na 85kw.. v budoucnu možná 92kw.. jezdim sice dost agresivně, ale myslim, že by měly stačit brembo max.. co myslíte? Teď je tam 66, ale půjde na těch 85kw.
  8. Akolitor

    Alu kola

    Čau, určitě se to tu řešilo už mockrát, ale stále nevim... Chci pořídit kola o rozměrech 8,5x18 5x100 ET30. Prodejce mi tvrdí, že mi polezou 1cm z podběhů. Je to možný? Poradil by mi někdo? Děkuju
  9. Akolitor

    Zámek dveří

    Děkuju.. už mi to došlo. A už to mám opravené Tři nové nové kablíky, smrštitelná bužírka a bylo hotovo Jen nechápu, proč byly kabely od okna, zámku, stropního světla celé hrozně popraskané a ostatní kabely vypadaly ok.
  10. Akolitor

    Zámek dveří

    Myslíš polámané dráty?
  11. Akolitor

    Zámek dveří

    Takže musim rozebrat sloupek mezi předními a zadními dveřmi? A co tam mám přesně hledat?
  12. Akolitor

    Zámek dveří

    Čau, mám problé a nevím si rady. Už velmi dlouho řeším problém se zámkem řidiče. Když bylo moc horko, tak mi nefungovalo dálkové zamykání u řidiče.. nakonec to vygradovalo tak, že ani okno u řidiče nevyjelo "poloautomaticky", stropní světlo po otevření dveří řidiče nesvítilo a když byly otevřené dveře řidiče, tak nefungoval ovladač oken a zámků řidiče. Hledal jsem na internetu a našel jsem, že je to způsobeno mikrospínačem zámku. Rozřezal jsem Silent Coat folii a vyndal zámek. Zámek jsem rozebral a vyměnil jsem spínač (skutečně byl zbroušený). Ale výsledek byl divný... když jsem otevřel dveře dokořán, tak světlo zhaslo a při zavření bliklo. Ostatní problémy zmizely, ale po nějaké době se vrátil problém se zámkem (ten už nefunguje při všech teplotách), oknem a ovladačem oken/zámku. Přikročil jsem tedy k dalšímu řešení a pořídil jsem nový zámek (bohužel jen čínu). Opět jsem musel rozřezat folii. Po výměně zámku, ale žádná změna. Čím by to mohlo být? Komfortka?... Je to možné? Děkuji za každou radu. Pro případ, že by to chtěl zase někdo mazat.... Opravdu jsem nikde nic nenašel.
  13. Zdraví Montuji teď tempomat a mám tu černou kostku už plnou. Jestli to tu správně chápu... mám to po multifunkčním volantu, který tam ale nemám. Je to možné? A znamená to, že všechny piny vypojím? A rovnou se ještě zeptám.. kam stím červeným kabelem.. Jednou tu píšou o nějaké matici jinde něco o něčem čemu říkají "15". Může to někdo vyvětlit pro blbce?
  14. Zatim zvažuju http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/40-1-Reproduktory/165-2-4x6/5/2159-Hertz-DCX460-3 Ale 40W se mi zdá málo.
  15. čau, potřeboval bych poradit. Mám v autě namontované reproduktory MTX Audio T6S652 (Výkon RMS/MAX: 100/400 W). Jaký výkon by měly mít reproduktory zadní? Chci to mít vyvážené. Děkuji za rady http://2004.mtxaudio.eu/spip.php?article1324
  16. Podle krabice, ve které mi dal staré pružiny, by to měl být výrobce H&R a typ 29767-2 Před: Po: Ještě to vyfotim líp. Obrázku v tomto foru se to ani nepodobá. http://forum.skodahome.cz/topic/21596-pru%C5%BEiny-hr-na-octavii-rs/ Musím ještě dodat, že kola jsou o 15mm rozšířená podložkami. To to taky asi trochu zkreslí.
  17. Akolitor

    Octavia 1U

  18. Tak koukal jsem na internet a tam je na každý motor jiný typ pružin.. tak si říkám jestli tam pružiny na sedan místo na kombíka nebo jestli tam nedal pružiny na jiné auto. Jedná se o verzi facelift. Ale netuším, jaký vliv by mohlo mít stáří vozu.. to by mě zajímalo. Nemá náhodou někdo stejné pružiny?
  19. Dobrý den, získal jsem od rodičů pěknou jedničkovou octavii a rozhodl jsem se ji trochu „vyšperkovat“. Teď jsem se zasekl při snižování podvozku a chtěl bych vás poprosit o radu. Dal jsem auto do servisu, který zatím nebudu jmenovat. Kde mi pán tvrdil, že mi výměnou pružin sníží podvozek o cca 35mm a že prý s tím má už zkušenosti. Když jsem si auto vyzvedl, mělo zadek níž o 50 nebo 60mm a předek mi přijde stejný.. možná je níž, ale tak maximálně o 10 nebo 20mm. Když jsem se s ním bavil, tak mi tvrdil, že mu prý sériové tlumiče v předu víc nedovolí. Je to pravda? A přijde vám v pořádku, že mi původně po telefonu tvrdil, že zadek není potřeba podkládat a já teď musím nechat udělat podložky a strávit s tím další čas a zbytečně platit další práci, která se mohla odbýt, když už byly pružiny sundané... nehledě na to, že asi dostávaj zadní tlumiče pěknej záhul? Můžu s tím teď vůbec jezdit? Dost mě to štve.. děkuju za odpovědi Jedná se o pružiny H&R. Ještě dodám foto.
  20. Kolik stojí přelakovat ty lišty? To se jen přestříká sprejem nebo se to můsí nejdřív nějak zbrousit?
  21. Koukal jsem na dieselpower a jestli to správně chápu, tak výměnou trysek a čipnutím dokážou 99 kw.. takže turbo neni potřeba měnit? A změní se nějak výrazně spotřeba, pokud budu jezdit úsporně..? .. mluvím o 66 kw..
  22. Díky.. to je asi ono .. až to udělám, tak se pochlubím..
×
×
  • Vytvořit nový...