Přejít na obsah

Ajfl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    202
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Ajfl

  1. Dali by mi 190tis za tři roky staré auto + k novému celou marži (2,5%). Prodal jsem ho kamarádovi výhodně pro obě strany.
  2. Kola jsou v ceně. Bral jsem to na IČ, takže to je o něco levnější než FO, ale jinak ano, tohle byla cena za hotové. Myslím si ale že bez financování by to bylo dražší (resp. by tam nebyl bonus v prodloužené záruce).
  3. kokta7: Pokud tam máš packet Technology FR, tak už opravdu kromě střechy, tažného a Navi nelze. Ještě aerodynamický paket, ale je toho opravdu minimum oproti základní verzi nebo Škodovce . Prostě v základu to má to, co pro mě byla nabalíčkovaná F3, to jsem tím chtěl říct (nebyl problém se skladovkou). bojler: Rapid šel kamarádovi hotově, já jsem tohle bral na úvěr (ne pro osobní účely, ale pro podnikání). Cena za hotové byla jak jsem psal + navíc zimní komplety.
  4. Jsme konzervy, i já byl U každého ne, protože u FR je už základ vlastně to co potřebuji FR mám také v metalíze a těch balíčků je pár, prostě to co tady je v základu musím neskutečně zaplatit v F3. Jsem rád, že se to povedlo
  5. Kromě ceníkového základu je v tom: 18" kola z lehkých slitin, Akční paket Technology FR: přední LED sv, Media System Plus, Paket Convenience, Paket Schránky, Paket " Winter" / vyhřívané ostřikovače , Parkovací senzory vpředu a vzadu, Přední LED světlomety,
  6. Tak ona je to prakticky O3 s pár prvky od Audi. Přijde mi, že to se seatem má společné akorát znaky :-D Nahodím to tam
  7. Dopadlo to takhle :-) Seat Leon FR, z výbavy mi chybí tuším jen střešní okno a NAVI. -- 413.000.- Seat u některých prodejců svá auta dotuje - tuhle konfiguraci jsem dostal v rámci nabídek za 450-470tis. Mám to přehodit ještě do nějakých dalších vláken, kde někdo zvažuje F3, co myslíte? Jinak Veselé Vánoce
  8. Cena se mi zdála podezřelá, ale mají to takhle u víc kusů s podmínkou financování Škofin (je to podle mě těch -30tis. sleva zahrnutých). Jinak jsem vybral tyhle tři mazlíky a zítra tam jedu: http://www.autojarov.cz/nove-skladove-vozy-a-moto/muj-vyber/?reference=2405775%7C2405778%7C2405844%7C2405780 Ten poslední je co kdyby náhodou udělali zajímavou cenu
  9. jasný, ale ta v Leonu je obdobná co v Sharanu jsou asi jinde, ale ceny v dané výbavě podobné - prostě jak chci vymazlit Fabii, platím hrozný paketový příplatky ... Jdu do Leonu, uvidíme jen jak se mi podaří s nimi bavit Díky moc!
  10. Abys byl v obraze: http://www.autojarov.cz/nove-skladove-vozy-a-moto/seat-leon-fr-1-4-tsi-92-kw-manualni-6-st-p-2405775.html
  11. Leon je za mě optimální. Tu opěrku znám z VW Sharan a proti té Rapidové je fakt skvělá. O té v F3 nemluvím raději, to jsem kousal docela už když jsem jí fandil. Je to auto přesně pro mě, čím víc lovím, tím víc vyhovuje.
  12. KDyž to vezmu do detailů, těch věcí, které hrají pro Leon je víc - opěrka ala VW - široká (F3 má hroznou, zlatá v Rapidu), 2zón (moje slečna je víc zimomřivá) a další detaily. Trpět budu nedostatkem odkládacích Simply Clever prvků, ale pro mě jedině dobře - nebude tam bordel
  13. Jasný, F3 je teď hit, vím i od prodejce, že nemůžou dávat akční nabídky, protože provize je jen 2,5% (proto není Fresh edice atd.). Jenže Rapid má staré komponenty, F3 běží na těch nových ze Superbu (konektivita atd.). Kdyby byl Leon bez změn, tím lépe :-D U některých jsem to četl, musíš financovat + řešit protiúčet, ale počítám že se s nimi domluvím (financovat budu na firmu). V pondělí jedu Jarov, tam mají 4, které mi sedí (stejná výbava, jiná barva, jiné ceny).
  14. Skladovka mě neuspokojí a hlavně Leon je fakt jinde za ty prachy mi přijde ... FR verze je přesně pro mě. Neboj, už jsem na něj koukal Akorát musím vymyslet ten jejich protiúčet (prodávám Rapida přímo). Uvidíme, rozposlal jsem maily a teď budu čekat na vánoční překvapení
  15. Jo, skladovky jsou za 400 se vším co jsem si vymyslel ... to je nevýhoda konfigurátoru Škoda, umí toho mraky a je to rozdělené - šance na skladovku pro mě téměř neexistuje bez kompromisu. Leon má v základu většinu věcí a navíc mi stačí jen Winter paket, navíc je to 92kW, sportovní vzhled ad. výhody jako ty zrcátka, které si v F3 ani nenakonfiguruješ, do města se to přitom dost hodí Mrknu se ještě na Seat fóra
  16. Já jsem se asi rozhodnul, i podle konfigurátoru je v Seatu všechno + něco navíc (třeba to stupidní sklápění zrcátek v F3 nikdy mít nebudu, v Praze se hodí a v Leon je standard). Už jsem se rozhodl. Pokud mi někdo dokáže vyvrátit Leona nějak konstruktivně, sem s tím, ale jinak mám (konečně) jasno Díky moc!
  17. Ani ne, 13 týdnů bych nějak přežil půjčováním auta ... Seat FR je paráda, i Style bych přežil. Škoda je pro mě srdcovka, ale 1.4TSI je přesně to co hledám (to ostatně byl ten blbej nápad s O3). Seaty se mi líbí dlouhodobě, tyhle poslední ještě víc (přijde mi to podobná inovace jako u celého VW koncernu) Toť otázka, ale Viktoria není moc šálek mé kávy.
  18. jayhawk: věc se má tak, že do konce roku bude Rapid prodaný a já musím dost rychle vyřešit věc, která by mě měla pár let vozit. Navíc mám update z financování - kvůli pokutám zůstanu u VW Financial - tedy Leon/Fabia. Leon se dá do 400 sehnat FR, kde je výbava fakticky stejná jako plná u F3, takže mě to hodně nadchlo ..
  19. martikk: Díky za pomoc! Tohle beru jako hodně relevantní, protože asi chceme oba to samé, jen já nepotřebuji tak nutně Combi. Jdu hledat Leona FR, skladovky jsou za hodně zajímavé peníze.
  20. martikk: Whoaaa! Tak se do toho jdu ponořit. Na Seat jsem tentokrát trochu zapomněl, ale dřív jsem jezdil 1.9 TDI a bylo to skvělé svezení a držák (kromě kastle). Mrknu na to, designově se mi líbí, tak najít jen něco fajn za cenu.
  21. dusan.k: Vím moc dobře, co jsem chtěl, když jsem začal hledat - F3 HB, ale teď zvažuji, jestli je to opravdu správná koupě. Nesrovnávám všechno, jsem omezený prostorem. Vím co chci za výbavu a řeším jen ideální poměr cena/výkon.
  22. Primárně, ale zároveň jezdím víkendy mimo a potřebuji semtam něco povozit. Ale lidi už vozím opravdu minimálně a věci tak max pro 2-3 lidi (teď v Rapidu vozím furt kde co, jak je tam moc místa, znáte to :-D)
  23. Přesně tak, chci to do velkoměsta a když jsem měl Fábii, narval jsem se všude, s Rapidem to neplatí. Tak to asi nebyl sport, ale Platinum. Určitě si protiřeším, ale jsou to jiné formáty srovnání. Pokud mobilní malé auto, tak F3 asi docela jistě, pokud ne, tak je otázka jestli Combi nebo Sedan a co potom. Jde o finanční limit a naplnění představ - u druhé možnosti oželím výbavu, u první zase prostor. Jde to ruku v ruce, ale asi sáhnu po F3 HB v plné a když to nepůjde, za rok to můžu vyměnit ..
  24. Jenže víš jak - Combi je příplatek + řešení krytů podvozku :/ a navíc jsem spíš pro mobilní auto, než pro rodinné (na budoucích 3-5 let) O3 1.4TSI v Ambition+ do 15tis. Do 400k nacpeš 1.5, když mi bude stačit Sedan a spíš Trend Sport F3C viz výše, z té výbavy půjde dolu max Styůe Multimedia Plus nahrazený jen Style Plus cca tohle: http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/77335172
  25. Tak jinak chlapi, v pondělí to musím objednat :-D S limitem 400 tis. byste brali raději: - Ford Focus v nějakém průměru - skoro plnou FIII HB - skoro plnou FIII Combi - lehce jetou OIII 2015 - něco dalšího?
×
×
  • Vytvořit nový...