Přejít na obsah

AMC

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem AMC

  1. Zdar chlapi, chtěl bych se zeptat, zda je možné Dance rádio znásilnit tak, aby ukazovalo dodatečné informace jako třeba okolní teplota, vnitřní teplota, teplota válců... ;-) Nevím jaké jsou možnosti, ale min. tu venkovní teplotu jsem viděl v Roomsteru vyšší výbavy. Mám model Style z 2007, koupil jsem ho před měsícem a nějak si nemůžu zvyknout na to, že to nemá ukazatel teploty vody. Čekal bych, že když ten budík výrobce vyhodí, že to třeba půjde vycyklovat na hlavním displeji, ale tam je bohužel jen ta teplota okolí... :-( Slyšel jsem, že tyhle informace (a mnohem víc) umí ukazovat Climatronic, ale já mám bohužel klima jen mechanickou... Díkes!
  2. To druhé slovo mělo být prázdný... Není tam zádná volná patice a těch 5 obsazených má svůj (odlišný) smysl. Bude to jak píšeš... Potřebuju i tu patici a dráty... Ale nemám ani schema a ani netuším, kde ji vzít... Díky.
  3. Zdar chlapi, mám Roomstera 2007 a mám i relé 5J0 941 589. Problém je, že nevím kam s ním. :-( Na relátkový desce pod palubkou je volných slotů spousta, ale žádný není volný. Nebo se to dává jinam? A kam? Existuje k tomu i nějaké schema zapojení? Děkuji.
  4. AMC

    nefunkcne svetla...

    Zdar chlapi, mám Roomstera 2007 a mám i relé 5J0 941 589. Problém je, že nevím kam s ním. :-( Na relátkový desce pod palubkou je prázdných slotů spousta, ale žádný není volný. Nebo se to dává jinam? A kam? Existuje k tomu i nějaké schema zapojení? Děkuji. Update: Chybí mi patice s kabeláží, ale nevím kde ji vzít ani jak ji zapojit.
×
×
  • Vytvořit nový...