Přejít na obsah

Tondula

Uživatel
  • Počet příspěvků

    71
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Tondula

  1. před 55 minutami, P.P.61 napsal:

    Pokud se tedy aktivuj prediktivní ACC, lze potom ještě vůbec nastavit ACC dle sebe? Nebo se musí vypnout čtení značek? Díky za odpověď, těžko se někde hledá.

     

    20200720_144806.jpg

  2. před 4 hodinami, olaf1 napsal:

    Ahoj,

    mám od ledna 2019 Karoqa ,1,5 TSI 110kw a mám najeto 13500km a plánuji výměnu oleje do 15000km a nechám si to dělat v servisu...prostě jsem na to sám levej :( a tak se chci zeptat, kolik si učtují v servise za výměnu oleje, filtru atd? Abych měl představu o ceně a nešel do prvního předraženého servisu. Předem děkuji za informaci.

    Olaf

    Mě to stálo bez pár korun 4000 kč

  3. před 47 minutami, decathlon napsal:

    Já teda nevím, ale mě přijde parkovací kamera jako zbytečná (ne malá) investice. Přece bohatě postačí cenzory a znázorněná grafika. Abych pravdu řekl, tak já stejně koukám jen  do zrcátek a poslouchám při tom zvukové signály od senzorů. Na obrazovku se podívám až při úplném finále. Kromě toho, že mám při couvání s kamerou na obrazovce reálný obraz, tak v tom žádný velký přínos nevidím. Ale to nehaním, jen píšu svůh názor. Parkovací kameru jsem v jiném autě měl, tak vím o čem je řeč.

    Take jsem měl takový nazor ,než jsem ji vyzkoušel v ulici kde je šikmé parkování ....

    • Pozitivní 1
  4. před 18 hodinami, Tondula napsal:

    Ted jsem si vyzvedl auto a o novem softwaru nemluvili ale vymenili mi nějaké čidlo tlaku  paliva. Zítra dám vědět...

    První zkouška, vypadá ze se to o moc nezlepšilo. Možná to skáče jen kratší vzdálenost. 

  5. Asi nejhorší je kdyz lehce prsi ve tmě a jedou auta proti. Ale zvykl jsem si na to a neměnil bych. I kdyz to v rozmrazovani neni extra rychlost. Zadni sklo je rychleji odmrazene...

×
×
  • Vytvořit nový...