Přejít na obsah

Špacír

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Špacír

  • Narozeniny 24.9.1965

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení Špacír

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Špacír

    Tereza

    Krásná princeznička.Gratuluji manželce i Tobě A přeju hodně zdraví a štěstí .
  2. Špacír

    servo

    Čau.ted jsem dočetl téma servo a jsem z toho na palici.Ne ,že bych to nepochopil, ale nadovču odjet musim,takže doufám ,že tim ješte nezkur..... něco jinýho.Utěšuje mě jenom to, že manželka odjela do práce a nic nesvítí,ani nesvítilo.A ty ceny , to je fakt mazec. Takže po dovče se asi pudeme s rodinou pást,protože pěšky nikdo chodit nechce. Neber si to tak, zezačátku jsem to viděl taky černě, ale VAG mě uklidnil, jestli máš možnost ještě před dovčou někde u známýho nebo ve škodovce, tak si to nech napojit a uvidíš. Pokud se rozsvítí kontrolka, tak chcípni motor a znovu nastartuj a pokud se nerozsvítí hned po nastartování, tak to vypadá jen na snímač otáček serva trw a to je otázka cca. 2,000ká + práce(hodina). Jinak pěknou dovču a pak dej vědět co to bylo. Fachčí mi to přesně, jak si to popsal.Rozsvíti , chcípnu pak už se nerozsv. Na dovču jedu ráno v 6h kvůli nástupu a to skoro přez půl rep. A vědet Ti určitě dám.Dík trochu si mě uklidnil.Už jsem do Berušky vrazil víc.Čágo za tejden. !!! Proč mám u svejch příspěvků "varování 0% "
  3. Špacír

    servo

    Čau.ted jsem dočetl téma servo a jsem z toho na palici.Ne ,že bych to nepochopil, ale nadovču odjet musim,takže doufám ,že tim ješte nezkur..... něco jinýho.Utěšuje mě jenom to, že manželka odjela do práce a nic nesvítí,ani nesvítilo.A ty ceny , to je fakt mazec. Takže po dovče se asi pudeme s rodinou pást,protože pěšky nikdo chodit nechce.
  4. Špacír

    servo

    Jede ti to servo nebo ne ? Jde to úplně stejně ,jako když ta kontrolka nesvítila.Navíc ona nesvítí stabilně.Včera se mi za jízdy rozsvítila dvakrát ,dneska jednou.
  5. Špacír

    servo

    Ahoj všichni.Díky za rady, díra v nárazníku je odstraněná . Ale mám od včerejška jinej problém.Svítí mi konrtolka na servo .Co s tím . Jsem fakt laik a auto mám asi 2 měsíce . 1,4 MPi 2001. Navíc zejtra jedeme na dovču.
  6. Dá se to lehce opravi. zavažit, nalakovat. Díky. Už jsem se ptal i na novej+lak, bratru 7000. Tak uvidíme kolik bude stát oprava. Lak nárazníku? To by mělo být tak cca 3000,- myslí asi novej nárazník+lak=7000,- i tak je to ale dost, obojí se dá pořídit levnějc(případně koupit nár už v určitý barvě cca2000,-) -nemá smysl tohle sjednávat ve škodofce.. ČAU chlapi. Díky za informace.Zejtra padne rozhodnutí.Kámoš přiveze málo jetej prej dost dobrej a v barvě za 1600. Na opravu jsem se ptal taky i s lakem 4000.
  7. Dá se to lehce opravi. zavažit, nalakovat. Díky. Už jsem se ptal i na novej+lak, bratru 7000. Tak uvidíme kolik bude stát oprava.
  8. Zdravim. Mám díru cca 3x4 pod levym světlem ,přímo v ohybu nad černou lištou. Dá se to poravit ,nebo koupit novej .
×
×
  • Vytvořit nový...