Přejít na obsah

Vacky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Vacky

  1. koukal jsem ale problém to neřeší. Jinak nemám FI ale FII před face. Nevím co s tím. Tohle rádio mi to nikdy nedělalo. Pročítal jsem fora a našel jsem akorád, že Škodovky mají prohozený konektory. Jinak dík
  2. Ahoj chlupy. Potřeboval bych poradit. Předělal jsem rádio ve své fábce. Vyndal jsem origo rádio a dal tam 1 din rádio. Ale po zapojení mi pořád svítí rádio. Ani po vyndání klíče se nevypne. Musím to vypnout manuálně a navíc když ho vypnu tak mi svítí akorád červená ledka na rádiu. Potřeboval bych aby se vyplo po vyndání klíče a nic nesvítilo? Nevíte o tom něco? Děkuji Pokud toto téma tu už je, tak se omlouvám, popřípadě mě nasměrujte na dané téma.
  3. koukal jsem na tento http://www.tuning-centrum.cz/product/71771-blow-off-ventil-dieselove-naftove-motory-tdi
  4. Pánové klidně pište zápory i klady rád se poradím abych nabral nové informace. Nejde mi o nějaký výkon ale pouze zvuk.
  5. Cobru? Vůbec nevím... Byl bych rád za kompletní postup a hlavně kam přesně. Děkuji
  6. Dobrý den, Žádám Vás o radu, chci si dát do svého vozu blow off ventil. Vlastním fabii II rok výroby 2008, 1.9 Tdi. Jsem v tom naprostý laik. Nevím jaký ventil si mám koupit a kam bych ho měl dát. Jedná se mi pouze o syčitý zvuk. Děkuji.
  7. Vacky

    Blow Off

    Zdravím Vás, měl bych dotaz a žádost. Vlastním ŠKODA FABIA II 1.9 TDI 77kw, chci si pořídit BLOW OFF VENTIL. Můžete mi poradit jaký nebo jestli někdo to má a podělí se semnou o informace??
×
×
  • Vytvořit nový...