Přejít na obsah

verich

Uživatel
  • Počet příspěvků

    94
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem verich

  1. JJ je to tak. Odzkoušeno i na jiném autě na salonu. Už sem byl trochu naštvanej, že nové auto takhle brzo zlobí....
  2. Díky za reakce. Mohlo by být, ale mně to přijde jakoby ten zvuk opravdu vycházel z horní části plaubovky.... Nikomu z Vás se to neprojevuje? Zkusím si domluvit zkušební jízdu s jiným Roomsterem na salonu a uvidím. Napíšu co jsem vypozoroval. Zatím díkes.
  3. Dělá to jen při prvním rozjezdu když auto dýl stojí. Odjíždím z práce nebo ráno z garáže (bez použití zpátečky) rozjedu na jedničku (nic) dám tam dvojku a uděláto. Zastavím, vypnu motor a zkusím znovu, tak už to neudělá. Při jízdě jsem zkusil zmáčknout tlačítko vnitřní cirkulace vzduchu, ale nic není slyšet (i při jakékoliv poloze knoflíku na směr ofuku).
  4. Koupil jsem fungl novýho Rumíka 1,4 16V a objevil se problém ?? (nevím jestli to dělalo hned od začátku - nepostřehnul jsem to). Po nastartování,rozjezdu a zařazení dvojky se ozve z horní části palubky takový divný zvuk, jakoby se naklopily do jiné polohy motorky ovládání ofuků.... To je normální? Dělá to někomu taky? V autě mám manuální klimu. Díky za odpovědi.
  5. Díkes za odpověď. Fajn. Myslel jsem si to správně :-) Nevíš náhodou číslo ty průchodky. V etce jsem to nedohledal......
  6. Mohl by jste prosím někdo vyfotit, jak je veden kabelový svazek od jednotky náklonu xenonů na zadní nápravě do kastle u fabie 1? Pouze originál instalace. Díky za případné foto.
  7. verich

    (J)DOT

    Tak co ten D-DOT na fábii? Už je hotov?
  8. verich

    1.4 16V klepe

    Jenže já už na to nemám síly a hlavně chuť to pořád stále dokola řešit.
  9. verich

    1.4 16V klepe

    Takže chlapi bylo to opravený a po ujetí 8000km to začalo znovu lehce cvakat.Když jsem to dneska ráno uslyšel,tak jsem myslel ,že mě porád odvezou....Záruka mi skončila před měsícem a tak jsem si řekl fakt nahlas - - zasr***j motor a popravdě nějaký cvakání už vážně řešit nebudu. Jo a to samý udělám i s tím vynecháváním co jsem řešil v jiným tématu. Doufám ,že si tohle fórum taky někdy čtou lidi z Boleslavský škodovky a trochu se zamyslí nad tím aby tyto šmejdy nepouštěly z fabriky!
  10. Začlo to znovu vynechávat a popravdě už to neřeším nemám na to už síly.
  11. S tou teplotou 20-25C to je pravda teď co je ráno okolo 5C ,tak se to projevuje méně.No zatím jsem zkoušel spoustu věcí ,ale bez úspěchu.Mám to domluvený s kamarádem na ten flash jednotky.Tak uvidíme.Dám vědět.
  12. Co myslíš tím flashem? Nějaký reset na tovární hodnoty nebo čipnutí této jednotky?
  13. Mě to spíš připadá ,že vyzkoušeli ty základní věci a dál se s tím nechtějí zaobírat.
  14. Tak jsem ho sehnal origo za 350kč ,ale smůla tím to není dělá to pořád
  15. Dobře zkusím sehnat a vyměním to.Do 500kč do toho jdu i zacenu ,že to nebude tím.
  16. Já to čidlo v etce nějak nemůžu najít je to tohle na obrázku? Stojí ale 654kč.
  17. napadlo mě ,že kdyby to bylo čidlo teploty neblbnul by náhodou budík teploty na panelu? ten mi ukazuje správně. nebo se mýlím?
  18. Nad tím čidlem jsem taky uvažoval.Mám to domluvené v jiném servisu ,tak uvidíme.Díky za postřehy.
  19. Na to jsem se ptal.Tlaky v normálu.
  20. V servisu mlží a vymýšlejí hrozný hovadiny za spoustu pěněz.Máte někdo real nápad co vyzkoušet?
  21. Já to opravit chci,protože to mám soukromý auto a ne služební Zkoušeli jsme ten filtr a tím to fakt není. Dám to do servisu a uvidíme jestli to opraví.
  22. Vlastnost motoru? No nevím.Před časem to nedělalo. Začlo to tak před měsícem. V servisu tvrdí ,že by to mohl dělat palivový filtr ,který je u tohoto modelu spolu s tlakovým ventilem 3bar. Sada stojí 800kč. Tak to zkusím vyměnit a uvidí se.
  23. Teď vyzkoušeno svíčkama to taky není.
  24. Objevil se problém: při studeným startu se motor lehce chvěje jakoby šel na tři válce.Tak po minutě na volnoběh to přestane.Když to dělá tak je to slyšet i z výfuku ,že běží nepravidelně.Když je zahřátý ,tak to nedělá.Motor 1,4 16V 55kW BKY MR2006 najeto 27000km.Setkal jste se s tím někdo? VAG nic nehlásí a botičkama (el.zapalovače) na svíčkách to není.
×
×
  • Vytvořit nový...