Přejít na obsah

rx343

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

554 zobrazení profilu

Oznámení rx343

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. rx343

    hlučný motor

    no tak ten zvuk dělá s největší pravděpodobností kryt motorum když jsem ho totiž sundal tak to nedělalo, ale nevím ještě jak za jízdy. Zkusím ho nějak lepe přichytit ať nedělá takový zvuk a bude to ok. Taky jsem slyšel že long life je blbost.
  2. rx343

    hlučný motor

    můžeme ale mám volno až odpoledne. Olej je podle faktury měněný před měsícem a je tu napsane 5w30 longlife vw 504/507.
  3. rx343

    hlučný motor

    jsem z ostravy. Nenašel by se někdo kdo by se v tom třeba projel a řekl mi že je to normální nebo ne? Pokud je potřeba něco vyměnit potřebuju vědět co.
  4. rx343

    hlučný motor

    mi ale nejde o zvuk volnoběhu ten se mi zdá ok ale když přidám plyn tak u 1200 - 1600 nebo 1800 ot. je to více hlučné. Pak už je to lepší. Pozoruju to jen u zahřatého motoru.
  5. rx343

    hlučný motor

    takže je to normální?
  6. Dobrý den koupil jsem superba 1,9 tdi 96kw a zdá se mi že od cca 1200 do 1600 otaček je nějak moc hlučný motor je to takový hnusný zvuk.Nevím jestli je to normální nebo jestli je něco špatně. přidávám 2 videa. Jinak je to rok 2003 dovoz německo najeto 240 tis. https://www.youtube.com/watch?v=zGrCy0X8cQc https://www.youtube.com/watch?v=HTyZ3kDQxmw
  7. Dobrý den sháním auto do 200 000 mělo by mít přijatelnou spotřebu a taky určitý komfort co se týče svezení.Ted váhám jestli je lepší koupit něco z nižší třídy nové nebo zánovní a nebo něco z nižší střední až střední třídy ale nižší ročník. kandidáti: ze zánovních.. škoda citigo,kia picanto,citroen c1,chevrolet spark (u těchto vozů se bojím že to nebude ono přece jenom jsou to levné vozy z nižší třídy nebylo by lepší koupit starší ale o třídu výš mělo by tam být všechno kvalitnější než u takových levných vozů) ze starších .. ford mondeo mk4,škoda octavia 2,vw passat b6,vw golf 6 (ten by se mi líbíl ale v mém rozpočtu se dají sehnat jenom ty dovezené vozy) doposud jezdím s fordem focusem c-max 2004 1,6tdci ten půjde synovi a já hledám nástupce, takže pokud možno né focuse at je trochu změna naopak bych chtěl zkusit něco z koncernu VW.asi bych raději benzín ale pokud by měl žrat více než 7l tak klidně i naftu najedu tak 10-15tis za rok. ještě mě napadá co takhle 2-3 roky stare polo nebo zanovní seat ibiza??
  8. rx343

    co koupit?

    ...pokud chceš závodit poohlídni se jinde... třeba k fordu?
  9. rx343

    co koupit?

    u golfu jsou to jo no vzdyt VW je měl jako první.
  10. rx343

    co koupit?

    ještě dotaz když pišou v popisu třeba v bazaru že má fabia dalkový centrál chápu to tak že je tam ten vystřelovací klíč jako u novějších oktávek? a nebo tam je nějaky přidavny ovladač ke klíčum? a když má třeba to auto jenom central dal by se dodělat ten dalkovy vystřelovací klíč?
  11. rx343

    co koupit?

    ale pokud budete mít nějáke napady tak pište pište mám ted čas si všechno promyslet popravdě už vhodné auto vybírám půl roku a šel jsem cestou přes mondeo,passat na forech mě odrazovali a doporučili mi na ford foru focuse a na vw foru golf/bora v benzinu dale jsem si něco zjišťoval o fiatech od toho jsem radši utek.potom jsem se zajímal o renaulty opět jsem byl odrazen.poté jsem se ještě nějakou dobu zajímal o ford fiesta 2003+ taky je to ještě možnost. pak mi byla doporučovana felicie ale tu fakt nechci a když mi pořad všichni řikali at jdu do felicie tak mě napadlo (existuje takova trochu novější "felicie" ??) a pak jsem se začal zahímat o fabie ktera se mi i líbí hlavně v kombíku a v černe nebo střibrne barvě.co se týče octavie nelíbí se mi vzhled a octavii 2 noo to je krásne auto, ale nedosahnu na něj. takže dalo by se říct že tedka sbírám rady a zkušenosti od vás už jsem posbíral z ford fora,vw fora tak ted přišla řada na vás jinak takovy muj přehled jsou tyto varianty Ford forum doporučilo jednoznačně Ford focus 1,6 16v 74kw super podvozek super výkon, spotřeba 6,5-7l/100km,klimatizace skoro ve všech modelech tak jako el.okna + u některych modelu vyhřívane čelní sklo super věc, vzhled subjektivní záležitost mi osobně se zvenku líbí ale ten interier působí staře. Vw forum jednoznačně doporučuje VW golf 1,4 nebo 1,6 benzin dobra vybava,kvalita VW povedený design snad jen nevýhodou že by ty golfy mohly být většinou už vylítane vraky protože to je žádané auto a svítících 150 000km je u 15-16 let stareho auta jenom sen. a tady na škoda forum jste mi teda doporučily tu fabii ale pořád nemám jasno s tím motorem jeden píše tak a druhý onak.Tak co tedy? tu 1,4?
  12. rx343

    co koupit?

    no určitě se pochlubím co jsem nakonec koupil klidně i když to nebude škoda tak to tu napišu.Jinak mám ještě 4 měsíce čas, protože peníze jsou na terminovaném vkladu a bude možné je vybrat až někdy koncem zaří/začátkem října ted si hlavně musím dodělat řidičák
  13. rx343

    co koupit?

    no pravě otec to na sebe napsat nechce.kdybych to napsal na něho tak to je tak 3000 za rok.
  14. rx343

    co koupit?

    kibi ještě reakce k tvé uvaze cituji "nevěřím že ti první auto vydrží moc dlouho" musí mi vydržet 2 roky potom dostanu ford c-max od otce.
  15. rx343

    co koupit?

    díky za zajímavé nápady, ale ta ibiza se mi vubec nelibí.ten motor do fabie no to se budu asi ještě dlouho rozhodovat no, ale zaleží pokud vubec do fabie pujdu, protože mi hodně vadí ta vybava a ten maly vykon zase ale na druhou stranu je levnější pojistka,modernější vzhled (oproti focusu) a snad ta spolehlivost.A ještě k té naftě naftove motory jako 1,9 tdi se mi nevyplatí vzhledem k nízkemu nájezdu a taky ta pojistka 10 000 za rok už je v prorvnani fabie (5000) docela rozdíl.Už jsem si něco po internetu pročetl a jsem trochu chytřejší a nevidím jenom tu nízkou spotřebu ale take ostatní faktory.
×
×
  • Vytvořit nový...