Přejít na obsah

vlakras

Uživatel
  • Počet příspěvků

    464
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

1 503 zobrazení profilu

Oznámení vlakras

Nováček

Nováček (1/14)

67

Popularita

  1. Me to hlasi, ze moje zarizeni android nepodporuje in app platby. Nevite co s tim? Starsi verze Caristy + Luckypatcher mi fungovaly bez problemu.
  2. Dones si vlastni olej a cena ti spadne razantne. 4 litry oleje jsou cca za 800kc. Kdyz te pp posle na vymenu oleje, vykrucovat se nemuzes. Auto je v zaruce a na vymenu musis.
  3. Pánové, co říkáte na tohle. Myslim že i slušná cena https://m.aliexpress.com/item/32658927508.html
  4. vlakras

    Climatronic

    Za mesic budu mit rapida 3 roky a climatronic mam celou dobu zaplej na auto a tedy i s AC. Nic nesmrdi. Zatim jsem klimu cistit nenechal, ale v cervnu jedu na vymenu brzdove kapaliny, tak necham udela i udrzbu klimatizace
  5. Muzes sem dat fotky toho jak si podlepil ty panty a ten doraz zadniho plata? To je jedine co v mem Rapidu "pazvuci", tak bych to chtel vyresit.
  6. No tak me to prislo tak nejak logicke, ze kdyz jsem psal ze sem nenajel tech 15k, tak ze nastal ten druhy pripad - 1 rok :-)
  7. Moc se upinate na tech 15000km. Je treba si uvedomit, ze v pripade opravdu nizkeho najezdu a kratkych tras, drive nastane druhy minimalni udaj a to je jeden rok. Takze pocitac nas muze poslat na vymenu i drive nez ujedeme 15000km.
  8. vlakras

    Pojištění

    Panove omlouvam se, ale vubec nevim co se stalo. Vubec jsem nemel v umyslu sem neco napsat :-)
  9. To taky neni pravda. Ja jezdim kratke trasy, mam promenny interval a poprve mne to na vymenu oleje hnalo po 9 tisicich a podruhe po dalsich 11 tisicich.
  10. Ja to vyresil takhle. Na palubku jsem nalepil podlozku, musel jsem ji trochu ohnout (pomoci fenu). Na Aliexpressu jsem asi za 140Kc koupil drzak. Shanel jsem nejakej jednoduchej, zadnou obludu. Telefon v tom drzi dobre...
  11. Coming home a leave home ti funguje?
×
×
  • Vytvořit nový...