Přejít na obsah

kamil_22

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

463 zobrazení profilu

Oznámení kamil_22

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jak aktivace hlasového ovládání - nezkoušel to někdo znovu? Pořád mě prodejce tvrdí, že to nelze. Že jsem si to neobjednal do výroby, proto to nezaktivují. Ani když to zaplatím. Nedělá to někdo mimo autorizovaný servis v okolí HK, Pardubic?
  2. kamil_22

    Štatistika km

    1.4 TSI 103 kW, najeto 11200 km, od 09/2013, prumerna rychlost 60 km/h, spotreba 7, 1
  3. Nezkoušel jste někdo znovu aktivaci hlasového ovládání k Amundsenu. Začíná mě to docela chybět, ta abecedně řazená klávesnice u zadávání jmen je tragická (kdyby byla alespoň QWERTY). Na můj dotaz před měsícem u dealera mě bylo odpovězeno, že to už nejde. Že se to musí dát do výroby.
  4. kamil_22

    Octavia III

    nevíte někdo, zda elektricky sklopná zrcátka (bez el. sedačky) umí při zařazení zpátečky sklopit zrcátko u spolujezdce dolů na obrubníky?
  5. tak chrompaket v pondělí byl v konfigurátoru i v ceníku, dnes už zase není :-) (k dispozici později)
  6. takže po dnešním telefonátu - benzínová motorizace je nevyrobitelná s vyhřívaným čelním sklem, pokud vyhřívání skla zruším, je termín výroby 35 týden. Takže z původní informace výroba 4 týdny jsou 4 měsíce.
  7. Čekačka - mohli to říct na rovinu, prodal jsem staré, s tím, že nová bude na začátku července. Teď to vypadá nejdříve na polovinu srpna.
  8. Cenikova cena 657.400, sleva 91.500 na IČ u Bartha v HK.
  9. Takže jsem před deseti dny objednal OIII kombi 1,4 TSI DSG Elegance, sleva z ceníku 14%. Termín dodání vůbec netuším - nejdříve slíbeno během 4 - 6 týdnů, nyní to vypadá na 3 měsíce.
×
×
  • Vytvořit nový...