Přejít na obsah

Shrek_1.4

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Shrek_1.4

  1. Díky moc, příteli. Je to na benzín, nicméně v tom manuálu na straně 4 je na krytu motoru vidět nápis SDI a vlevo dole je naftový filtr, takže jupijajej :-D EDIT: Dnes jdu montovat, držte palce :-)
  2. Proč kupodivu? Já Tě nijak nenapadal ani neurážel. Motoricky to má poctivejch 186tis km najeto, takže plánuji tu fábku nějaký ten rok ještě provozovat. A fakt je to opruz ráno mrznout :-) Tak se nerozčiluj, já jsem svůj příspěvek nijak zle nemyslel a věřím, že Ty také ne. ;-)
  3. Neřeším věci ve smyslu vyplatí/nevyplatí. Mám auto na každodenní ježdění do práce, každý den do něj v 6 ráno sedám a plánuji, že ještě pár let budu. Topení jsem koupil za pěkný prachy, tak proč si nedopřát trochu toho komfortu? Vždyť nemusí být všechno jen o tom, jestli se mi to vyplatí. I kdyby se to nevyplatilo, ale sednu do vyhřátého auta a nemusím škrábat a trápit studený motor ;-)
  4. Potvrzuji, Fabia 1.9 SDi, r.v. 2000, kupovaná nová v ČR, classic, pouze airbag řidiče...
  5. Nevejde? Sáákra, zrovna se na pátek chystám montovat Thermo Top C do Fábky 1.9 SDi, tak jsem plný naděje otevřel téma, kde jsem očekával radu s umístěním... Nemáte prosím někdo radu?
  6. vyměnili jsme motor na stahovačce a všechno v cajku. Možná že by bylo levnější se v tom elektromotoru poštrachat a možná by to šlo poštelovat, ale na to není čas, když přijedeš večer z práce a ráno zase do práce tím autem musíš.
  7. nám to dělalo na Ibize - okno vyjelo až nahoru a sjelo hned cca 10cm dolu. Byl to nějaký dojezd na elektromotoru či co. :-/
  8. Shrek_1.4

    LPG vs Diesel

    hlodáte dobře hoši, daří se vám to. upřímně mám strach ze stlačeného plynu. Ale celkově, z baráku mi šel plyn úplně, máme vše na elektriku. A te%d bych měl vozit plyn za prdelí v autě? No ale nikdy neříkej nikdy..... je to trápení... :-/
  9. Shrek_1.4

    LPG vs Diesel

    koukám, že Ty máš s LPG bohaté zkušenosti, dle podpisu. Takže Tebe se na názor asi ptát nemusim, že? :-D No začínám už přemýšlet i o LPGčku :-/ Sám jsem zvědav, jak to dopadne. :-)
  10. Shrek_1.4

    LPG vs Diesel

    Jasně, taky feldu. Máme na běžné ježdění Fábku 1.4 16V - nedám na ní dopustit. Chci druhý auto, přemýšlel jsem na fábkou 1.9 SDi, měl jsem jí jako služebák a naprostá spokojenost. Jen je to mimo moje cenové relace. Chci nějakou levnou šlupku. která mě odveze z bodu A do bodu B za co nejmenší náklady a v případě poruchy si jí opravim sám za co nejnižší náklady.
  11. Shrek_1.4

    LPG vs Diesel

    tak teď by mě zajímal názor OnlyWhiteCZ dneska... Zrovna přemýšlím nad tím samým, denně jezdím cca 80 km a z 95% to valim po dálnici. Furt se nemůžu rozhodnout, jestli LPG nebo naftu..... :-(
  12. Já nabíjím z USB konektoru z autorádia a nemusím nic vrtat :-D Jasně, neposlechnu si pak hudbu z flashky... :-D
  13. Tak jsem kvůli Tobě vylezl z postele a zašel na dvůr do auta. Rohožka tam je a má číslo 6Y0857938 :-)
  14. Nerad bych, aby mi dorazil nějakej sedřenej klump, ale asi to risknu, teď jsem našel novej za cca 1100 Kč :-(
  15. Chlapi, když už jsme v té diskuzi, poradíte mi někdo, prosím, jaké katalogové číslo má ten spodní šuplík? Chtěl bych dát pryč přihrádku a vyměnit za šuplík. Pochopil jsem, že dost z vás to tak také udělalo. Díky za radu...
  16. Tak tak, mám tuhle motorizaci ve svém kombíku, brácha jí má ve krátké fábii a rozdíl v jízdě nepociťuji. Jediný, kdy mi motor nestačil, bylo při jízdě z Karlových Varů do Slavkova u Brna s plně naloženým autem (2 lidi a kemping výbava) + rakev na střeše. :-)
×
×
  • Vytvořit nový...