Přejít na obsah

gelny

Uživatel
  • Počet příspěvků

    85
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 063 zobrazení profilu

Oznámení gelny

  1. Já mám Samsung, ale kolega má jinou značku telefonu a v jeho voze (taky O4) je problém stejný. A navíc v soukromém autě (Rapid Spaceback) mi to s mým telefonem funguje.
  2. Zdravím, chtěl jsem se zeptat, zda je už nějaké funkční řešení. Mám čerstvě O4, výroba 06/2022 a mám stejný problém. Je nějaký postup, popř. verze SW, která toto řeší? Díky
  3. Na to jsem se ptal už v tématu u mého vozu, ale odpovědi jsem se nedočkal. Musel jsem to udělat tak, že všechny MP3 jsem dal do jedné (kořenové) složky, pak to přehrává náhodně všechny skladby. Nevýhodou je, že si nemůžu vybrat jenom jednoho interpreata, kterého bych chtěl zrovna náhodně poslouchat (za předpokladu že bych měl složky na USB podle interperetů).
  4. S tím souhlasím a taky už jsem to dříve napsal. S čím nesouhlasím je tvrzení, že zakryté auto může utrpět větší škodu než auto nezakryté. Tím bych asi skončil, pochybuji že jedna nebo druhá strana přijde s něčím, co oponenta přesvědčí. Každý věříme něčemu jinému a nemá cenu se v tom dál babrat.
  5. S tím, že to je lepší bez deky prostě nesouhlasím. Viz např.: http://dings-n-things.com/2013/06/13/how-to-protect-your-car-from-hail-damage/ kde se v posledním bodě píše: If all else fails ... start searching your house. Look for thick, tough blankets and towels. Depending on the size of the hail, one layer or several might be enough to keep your car protected. If not, they will at least minimize the damage. Přeloženo - pokud vše ostatní selže, porozhlédněte se doma po nějaký dekách nebo ručnících. V závislosti na velikosti kroupy by měla stačit jedna nebo více vrstev pro ochránění auto. A pokud ne, tak to alespoň zmírní poškození.
  6. Úplně stejné je to s paintballem - kdybych si měl vybrat jestli dostanu kuličkou přímo na kůži, nebo přes mikinu, určitě bych chtěl přes mikinu.
  7. A víš proč zůstane na místě dopadu? Protože deka pohltí energii a proto už neodskočí! Proč teda brankáři v hokeji mají vestu, když to přes ní musí bolet víc než bez ní??
  8. To je nesmysl, ne? Když na auto pustím z výšky menší kámen, tak s ochrannou dekou budou následky horší než bez ní? Jakým způsobem deka usměrní energii do jednoho bodu? A do kolika bodů se energie usměrní, když tam deka nebude? Řekl bych, že taky do jednoho. Takže výhoda deky je v tom, že absorbuje část energie kroupy a na kapotu se dostane pouze zlomek původní síly/energie. Podle mně následky s dekou budou mnohem menší, tím ale neříkám, že bych si jí pořídil. Jak píše kolega psurn - těžko poznat, kdy budou kroupy a natahovat deku pokaždé, když má pršet, to by se mi nechtělo.
  9. Minulý týden jsem jel na otočku do Prahy, celá trasa tedy byla Opava -> Praha (letiště) -> Opava. Průměrná rychlost 97km/h a spotřeba 5,9 l/100km. Myslím, že to je naprosto skvělý údaj. Jen doplním, že tam jsme jeli v autě 3 dospělí, zpátky 4 dospělí, jedno dítě a plný kufr zavazadel.
  10. Zajeď do servisu a řekni, že z palivové nádrže cítíš zdechlinu. Ať se s tím poperou :-)
  11. Jak říkám, já to denní svícení chápu jako ochranu před tím, když po nastartování zapomeneš rozsvítit. I tak jdeš vidět.
  12. <ironie>Ale to jste měli říct hned, teď už tomu rozumím a tak blbě bych se neptal.</ironie>
  13. Nějak mi uniká smysl. Já beru automatické denní svícení jako prevenci toho, když zapomenu po nastartování rozsvítit. No a když vjedu do tunelu a všimnu si, že nesvítím, tak zapnu potkávačky a jsem v klidu. Proč bych je měl po vyjetí z tunelu zhasínat??
  14. Jezdím denně téměř stejnou trasu (Kateřinky -> Slezská Ostrava) a spotřeba odpovídá.
  15. Já osobně bych do toho nevrtal a pokud to opravdu nejde, tak bych si to nechal seštelovat v servise.
×
×
  • Vytvořit nový...