Přejít na obsah

bronek

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

549 zobrazení profilu

Oznámení bronek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. bronek

    SPOJKA HTP

    Prosím o radu když vimacknu spojku tak má divní zvuk a male vibrace mechanik mi sdělil ze je to ložisko aze budu měnit celu spojku ale neví kolik ještě vidrzi a ze nova stoji tak 7-8 litru Da se ještě nějak zachránit mám najete 17000 tisíc 1.2 htp dik za radu.
  2. bronek

    nosiče hakr

    Prosím o radu jak namontovat hakr na fabku kombi 2005 dekuji.
  3. bronek

    etanol

    Zdravim četl sem na netu že fabka muže jezdit na etanol s poměrem 1:1 nebo 1:2 s naturalem ale skouseli to na 1.2 htp 47 kw co vi nato kdo to zvas uz skusil at napiše mam zrovna tenhle model tak pište dik.
  4. Dik za radu mrknu na to zdar
  5. Ja mam ten isty problem je lepší si nechat namichat podle kodu barvy malu lahvicku barvy je tam i jemni stetecek a zatrit namichaji mi to v prodejni autolaku a neni to drahe stejne to nejaky dobrak necim objede.
  6. Zdravim jak vitahnu klicek ze zapalovani tak se radio uplne vimaze kompletne cd,usb i stanice ktere tam byli naladene mam fabiu nevim co stim delat dik za radu.
  7. zdravim koupili sme fabiu 1.2.2005 komby a je tam par skrabancu dost viditelnich skuste poradit co stim, jinak sme sni spokojeni a jeste vrze sedak u řidiče nevikla se ale divne vrže dik
×
×
  • Vytvořit nový...