Přejít na obsah

Jirka RCK

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jirka RCK

  1. Zdravím, nevíte prosím, jestli je u pofaceliftové Octavie II možné couvací světla aktivovat/deaktivovat přes VAG a pokud ano, jaká je to adresa? Známý koupil Oktávku a po nějaké době zjistil, že mu nefungují. Bazarista mu na to do telefonu řekl, že jsou určitě zakázaná VAGem. V případě couvaček mi to připadne jako blbost, myslím, že se spíš vykrucoval a bude tam vadnej spínač na převodovce, ale raděj se ptám :-)
  2. Dobrý den, několikrát se mi stalo, že mi nechtěl naskočit motor. Startér točil, ale motor nechytil, ve VAGu se neuložila žádná chyba. Udělalo mi to 2x asi měsíc od sebe a nedával jsem tomu větší důraz. Teď mi to ale udělalo hned dva dny po sobě a na rozdíl od předešlých případů za studena. Podle toho, jak motor točí a co jsem poslouchal mám pocit, že nevalí palivové čerpadlo. Zaručeně mi pomohlo vypnout zapalování, vytáhnout klíč, znovu ho tam dát a nastartovat. Pouze otočení klíčku tam a zpět na problém nemá vliv. Je ho třeba vytáhnout a zas zastrčit. Jaké máte zkušenosti s odcházející spínačkou? Mohla by se právě takhle projevovat? Imobilizér to nejspíš nezpůsobuje. Jednak proto, že nesvítí jeho kontrolka a neuloží se žádná chyba a navíc když jsem jednou zkoušel startovat s nenakódovaným klíčem, auto chytilo a pak zdechlo. Mě to ale nechytá vůbec, točí úplně na sucho, jak kdyby tam nešla směs...
  3. Asi to tak bude. Ale když odemykám klíčem, okna se jím dají ovládat... Od zámku nejspíš povede drát do komfortky a jinej do jednotky od oken a ten bych potřeboval najít a napíchnout ho.
  4. Zdravím všechny, řeším problém se stahování oken pomocí dodělávané dálky. Bratranec má tu stejnou dálku v předfaceliftové Fábce a bez dalších úprav mu po připojení na vodič vedoucí od zámku u řidiče dálka umožňuje ovládat i okna. V mé Fábii (2006) jsou dráty v jiných barvách, ale DO jsem zapojil v zásadě stejně jako on. Vnitřní osvětlení a palivové čerpadlo mi na odemčení reaguje, ale okna při prodlouženém impulzu ne. Při odemykání klíčem mi ovládání oken šlape, takže si myslím, že to nebude věc nastavení komfortky, ale že u mého modelového roku prostě komunikace se zámkem běhá po různých drátech pro okna a pro hlavní komfortku. Dokázal by mi prosím někdo poradit, co bych měl v pofaceliftové Fabii propojit navíc, aby jela i okna?
×
×
  • Vytvořit nový...