Přejít na obsah

Solista

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

444 zobrazení profilu

Oznámení Solista

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím, osobně jsem se tehdy rozhodl zakoupit nový orig. díl, ale jednotky běžné opravuje tato firma: https://www.ecuservis.eu/, recenze mají dobré, ale oprava vycházela na 9500,- a teď kde máte částku za práci mechanika apd. Přeji hodně zdaru při řešení tohoto problému.
  2. Problém jsem vyřešil výměnou předního čidla. Chybový kód byl : vag 00496.
  3. Martine, tak pak dej vědět jak si dopadl :) Myslím si, že se k tomu budou stavět stejně jak ke zákazníkům kterým u 1.9 BXE 2007-2008 praskala ojnice ( motor kaput ). Mraky případu, že se jedná o technologickou vadu.
  4. Tak to bude ŘJ nejspíš v háji ... 25k vč. práce v autoriz. servise.
  5. Ahoj Martine, základ je to napojit do diagnostiku a zjistit zda-li to píše nějakou závadu. Kontroloval si třeba pojistky ? Mam také r.v. 2009 a musel jsem jednotku měnit a tohle auto mám jako daily a nemám čas si rok dopisovat se skodovkou, aby to uznali jako výrobní vadu. V servise mi řekli, ze se běžně stávalo, ze při aktualizaci SW v ŘJ ta jednotka to neustala a “umřela” na místě a tak zákazníkovi zdarma dali novou, ale ja bohužel rok jezdil a mám smulu. Kdy jsi na té svolávací akci byl ? Jestli to je třeba krátka doba, tak bych to zkusil reklamovat. PS: nevím jestli bych opravoval jednotku tak, že nahraješ tu starou verzi. Problém tam je jistý a nevíš v jaké situaci systém selže.
  6. Tak oni mi to udělali minuly rok v lednu,takže oni považuji ze tím to tehdy opravili a hotovo.
  7. Nevím jen se dělím o můj příběh a to co mi řekli v servisech ... na svolávací akci jsem byl minuly rok vlastně kvůli této závadě která se mohla naskytnout.
  8. Údajně musí sedět číslo dílu ev. se musí najít nějaké série za kterou ji lze zaměnit. Mam 1K0 907 379 CD a hledal jsem i na SK a našel jsem, že ji taky par lidi shání. Napsal jsem cca 10 vrakovist skoda a nic.
  9. Tak opraveno - nutná výměna ŘJ ABS v autorizovaném servise. Sehnat z vrakáče je snad nemožné.
  10. Zdravím, nechci zakládat nové téma, ale mám úplně stejný problém, který je výše popsány. Dle aut. servisu se jedna o vadnou ŘJ ( chyby 01130,16352). Prosím je možné zaměnit stávající ABS jednotku : 1K0 907 379 CD, pumpa 1K0 614 517 BD za 1K0 907 379 AC, pumpa 1K0 614 517 AE ? Předem děkuji za každou radu. O2 MR 2009
×
×
  • Vytvořit nový...