Přejít na obsah

Jiří Tisoň

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jiří Tisoň

  1. volty nefungují, ta varianta B, tu nebere auto. Ostatní jako corner a drobnosti se světlama mi s mou konfigurací carista 3.6.6 a adaptér funguje.
  2. Mě Carista sice ukáže že umí kódovat SS, ale po nakódování to stejně běží.
  3. Tak byl to regulátor a pro jeho výměnu je potřeba vyndat ven ventilátor. Pro rozpojení kabelu pak celou palubní desku, naštěstí bez té trubky a celého topení. Cca 4 hodiny, ale už jsem věděl kam sáhnout.
  4. Palubku jsem dole už měl, ale nechtěl bych to dělat znovu. Zatím ani pořádně nevím kam se dívat, z etky to vypadá, že je na stejném místě jako u manuální klimatizace předřadný odpor, ale tam jsem ho nenašel. CD měnič nemám, a ten bývá ve schránce u spolujezdce ne? Ostatní auta to mají hned na ventilátoru, to ale u Fabie taky není uplně výhra, ten není moc přístupný. Jestli půjde palubka dolů, tak si to pod ní tentokrát detailně nafotím.
  5. Děkuji, dá se nějak rozumně vyměnit? Nebo to řešil servis?
  6. Dlouho jsem hledal a nic nenašel. Ventilátor topení Climatronic se točí nezávisle na nastavení otáček na panelu. Většinou napřed vůbec a pak daleko víc než bych chtěl. Podle mého pátrání nemá automatická klimatizace předřadný odpor, ale přímo regulátor (dražší). Podle etky je regulátor asi i na stejném místě. Chtěl bych se tedy zeptat jestli by to mohlo být tím regulátorem a jestli ho někdo už neměnil. Climatronic píše chybu 4F9, což je tedy ventilátor nebo jeho řídící jednotka. Ventilátor jsem vyloučil, protože se točí. Dírou po airbagu spolujezdce jsem ho totiž neviděl. V létě jsem měnil výparník a měl tedy celou palubku dole, ale po tomhle jsem nekoukal.
  7. Jiří Tisoň

    Dranie pneu

    Tak protokol z geometrie a foto pneu, při pohledu jak jsou na autě.
  8. Jiří Tisoň

    Dranie pneu

    No snad oživím téma. Pneu zimní 185/55/15 Barum polaris 3 levá přední sjetá hlavně zevnitř za dvě sezony, pravá ještě 5 mm více rovnoměrně (správně nafoukané, geometrie taky OK). Teď při sundání letních (195/55/15 Origo Turanza) levá přední zevnitř sjetá úplně, zvenku ještě 4 mm, pravé kolo opět méně sjeté a více rovnoměrně. Chystám koupi nových pneu, tak bych tento problém rád nějak eliminoval.
  9. Snese ESP rozdílnou velikost pneu na přední nápravě (195/55) a zadní nápravě (185/55)?
  10. Dlouhej nástrčák a zevnitř přidržet třeba šroubovákem.
  11. Při 100 km/h a 4x Turanza žádné zvyšování hlasu
  12. Tak moje auto ma 4 roky a bylo koupeno jako ojete, aplikace se jmenuje My Cars, je to android, zvlada i LPG
  13. Chci se zeptat, zda pro napojení Bolera do předface Fabie stačí tento převodník http://www.stualarm.cz/produkt/cbusslim-univerzalni-prevodnik-z-can-bus-sbernice-1-signal/
  14. Má někdo zkušenosti? Nejlépe na Fabii II. http://www.autodilyjimo.cz/znak-logo-emblem-skoda-87mm-nova-edice-p7974 http://www.autodilyjimo.cz/znak-logo-emblem-skoda-78mm-nova-edice-p7975
  15. Tedka jsem koukal pod kapotu a biju se do hlavy, že jsem to neudělal dřív a k tomu technikovi taky už nikdy více. Stačilo se podívat na hadice a hned je vidět kama to srší, navíc to vakuum tam bylo jen minutu tak asi zjisti prd.
  16. Ano, v autě jsou šroubované spoje aby se to případně dobře měnilo atd, a proto ty ztráty tolika spoji, tohleto vím, ale normální to za 3/4 roku není. Některý spoj uchází tak, že to ta mašinka nezjistila.
  17. 800,- V Kroměříži u zimáku
  18. No nebylo tam chladivo, všechno uteklo za 3/4 roku, ale díra žádná, no divný.
  19. No ale je matoucí, že v normálním režimu klíč nesvítí, jen v servisním.
  20. No hlášení závad (Econ a recirkulace) hlásí 444 00 a při vyvolání servisního menu (hlava, břicho, nohy, econ) tam svítí klíč.
  21. Fabia II HTP 2009 climatronic začne řádně chladit asi až po 20 km, prvních 20 km bylo v kopcích. Je to náhlé. Únik chladiva > servis?
  22. To se sundá ten plastový kryt na kterém jsou trisky a v místě kde je jedna hadička a vede dolů k nádobce se rozstřihne hadička a dá se tam zpětný ventil z akvaristiky za 20 korun.
×
×
  • Vytvořit nový...