Přejít na obsah

z.docekal

Uživatel
  • Počet příspěvků

    329
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

2 Sledující

O uživateli z.docekal

  • Narozeniny 4.4.1971

Návštěvy profilu

1 774 zobrazení profilu

Oznámení z.docekal

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

18

Popularita

  1. Já měnil zadní kotouče i destičky a přední jenom destičky ve 120 tisících.
  2. Tak to budeš mít tou vodou od Sheronu do -30 asi je pěkně ošizená. Já mám vodu z kauflandu a nemám problém se zamrzáním trysek.
  3. Já mám toto gpshlidac exklusive a spokojenost.
  4. http://www.skodaparts.com/product/yeti-shopping-hook-2010-2014-50657 http://www.nahradnidily1.cz/autodily/hak-original-vag-5l0867615b9b9/525698/
  5. Ani jedno nepomúže, mám je a taky jsem reklamoval korozi dveří.
  6. Přesně tak, ta moje varianta je pouze limitující výškou člověka. My máme do 160 cm a máme to tak akorát, ale člověk vysoký 170 a víc bude mít už problém tam spát, ale je pravda, že se u nás dají ještě posunout přední sedačky, tak by tam bylo ještě tak o 10 cm víc. Prostě na přespání to stačí a po zkušenostech lepší než spát ve stanu.
  7. Mám tam obyčejnou dřevotřískovou desku potaženou látkou s molitanem. Desku tam mám jen položenou, drží sama.
  8. Mám udělanou desku na míru. Vyhodím zadní sedačky, dám desku s molitanem a hurá na dovolenou.
  9. Ještě nahrávám video na youtube až to bude nahraný tak sem dám odkaz. Artigasi až budeš kupovat kameru, tak hlavně nekupuj žádnou levnou. Já ji mám http://cerne-skrinky.heureka.cz/prestigio-roadrunner-540/ Jinak musíte být při stahování trpělivý, já to tam taky nahrával skoro 4 hodiny.
  10. Ještě přikládám odkaz na foto a video z palubní kamery ze srazu http://uloz.to/xeEgrr7N/prostejov-rar Heslo je již zde zmíněné.
  11. Děkujeme organizátorům za za skvěle zorganizovaný sraz, moc jsme si to užili a už se těšíme na další. Nějaké foto sem dám později.
  12. Já mám průměr 6,8 litru, ale jezdím delší trasy. Na kratších vzdálenostech budeš mít pravděpodobně větší spotřebu, moje zkušenost. Ještě bude hodně záležet na tom kde bydlíš, tím myslím jestli jezdíš po rovině a nebo po kopcích. Rovina menší spotřeba, kopce větší spotřeba.
×
×
  • Vytvořit nový...