Přejít na obsah

z.docekal

Uživatel
  • Počet příspěvků

    329
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Příspěvky zveřejnil z.docekal

  1. Přesně tak, ta moje varianta je pouze limitující výškou člověka. My máme do 160 cm a máme to tak akorát, ale člověk vysoký 170 a víc bude mít už problém tam spát, ale je pravda, že se u nás dají ještě posunout přední sedačky, tak by tam bylo ještě tak o 10 cm víc. Prostě na přespání to stačí a po zkušenostech lepší než spát ve stanu.

  2. Já mám průměr 6,8 litru, ale jezdím delší trasy. Na  kratších vzdálenostech budeš mít pravděpodobně větší spotřebu, moje zkušenost. Ještě bude hodně záležet na tom kde bydlíš, tím myslím jestli jezdíš po rovině a nebo po kopcích. Rovina menší spotřeba, kopce větší spotřeba.

  3. Taky napíšu svoji zkušenost z letošní dovolené. Cesta do Chorvatska přes Rakousko a Slovinsko, v autě 4 osoby a plný kufr báglů. Cesta tam, všude snížená rychlost na dálnici na 110km/h. Průměrnou rychlost nevím, ale průměr spotřeby byl 7litrů. Cesta nazpět, v Chorvatsku kolony a na dálnicích se dalo už jet 130km/h, což jsem využil, se projevilo na spotřebě průměrem 8,1litrů. Cesta tam a zpět 1500km. 

  4. Musím taky reagovat protože mám stejný auto i motor. Spotřeba u tohoto auta je hodně závislá na stylu jízdy na profilu jízdní trasy a taky na délce trasy. Já na krátkých trasách jezdím kolem 7-8 litrů, ale když jezdím delší trasy tak se dostanu pod 6 litrů. A teď v zimě je taky hodně znát promrzlé auto, což u mě dělá 0,5-1 litr navíc než když stojí v garáži, kde je cca 10 stupnů.

    Po rovině budeš jezdit v pohodě za 6,5 i ve městě, ale v kopcovytým terénu to bude o 2 litry víc. Já po městě jezdím za 10 litrů.

  5. Přeji všem Yetistům a jejich miláčkům veselé vánoce, šťastný nový rok a mnoho najetých kilometrů bez nehod a servisů.

×
×
  • Vytvořit nový...