Přejít na obsah

Miroslav Sázovský

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Miroslav Sázovský

  1. Ahoj, koupil jsem Superba a má najeto 130.000 km. V autorizovaném servisu hned na mě vystartoval s úsměvem ve tváři: budeme muset vyměnit brzdné kotouče, brzdné destičky, vyměnit olej v převodovce, pak nás čekají rozvody, podvozek taky asi bude špatný, takže si připravte tak 100.000,- Kč a modlete se, aby vám neukradli navigaci. Takže navigaci Columbus mi už ukradli. Proč to škodovka vyrábí tak, aby to šlo ukradnout za minutu a proč na to nereaguje a nedá řešení, aby to krást nešlo? Za 60.000,- Navigace, když dnes stoji vymazlená radia s Androidem 10.000,- Kč by mohla mýt GPS vyhledávání i po odpojení radia a odhalení pachatele. Nebo to je smyslem, aby se to kradlo a lidé si stále nechávali opravovat auta v autorizovaných servisech a tím museli platit velké peníze za originál díly? Máte zkušenost na první pohled, jestli tohle jsou opotřebované brzdy, které potřebují vyměnit? A co podvozek, je tato rez už špatná?
  2. Mám to taky za sebou... :-( A k tomu mi odešel tempomat a začala blbnout elektrika. Když jsem zjišťoval ceny, tak jsem se vyděsil. Columbus za 60.000,- Kč a nic to neumí. Dnes ty rádia už umí komunikovat s internetem, mají v sobě android a vše co mají telefony, takže jde vyhledat po krádeži, stačí ho jen zaregistrovat na netu a pak ta aplikace pozná jeho polohu. Dal jsem do auta SWING, tak jsem zvědavý.
  3. Ahoj, po ukradení navigace Columbus mi přestal fungovat tempomat a klici v servisu mi řekli, že diagnostika jim říká, že tam není. Ale jak můžete vidět na fotce, tak mi opravdu jen vymontoval Columbuse. Také mi svítí kontrolka airbagu. Nemáte někdo už stejnou zkušenost? Servis mi říká, že chybu najdou, ale bude potřebovat auto na 5 dnů. Což ve mě vyvolává pocit, že zaplatím 5 dnů práce a pak mi oznámí, že musí koupit nový tempomat.
×
×
  • Vytvořit nový...