Přejít na obsah

kotlarpavel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 082 zobrazení profilu

Oznámení kotlarpavel

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím Vege, mám naprosto stejný motor 2,5 ccm, 120 kW, r. v. 2004 a svítila mi také tato kontrolka motoru a hlášení emise do dílny. Po servisu u Satas je to vyřešeno. Obrať se na něj, také Ti sem psal příspěvek a pokud bude mít čas, myslím že Ti problém vyřeší.
  2. Zdarec, tak jak Satas řekl a napsal, tak taky udělal. Kontrolka už nesvítí . Doporučuji. Fakt autorizáky ať max. prodávají nová auta. Škoda peněz u nich za servis.
  3. kotlarpavel

    Sup

  4. Souhlasím s Drizzym. U mě spotřeba kolem 7-8 l a jsem naprosto spokojen. Čekal jsem spotřebu větší na to jak je to velké auto a ještě k tomu mám automat. Vždy je něco za něco. Kdo nechce jezdit na PHM, tak ať jezdí na kole, tam nemusí lejt nic, nebo ať jezdí na
  5. Prosím tě pokouším se Ti dovolat, ale nějak se mě to nedaří. Chtěl bych se s Tebou domluvit na ty rozvody a kontrolku. Nevím zda nejsi někde mimo ČR, nebo máš jiný tel., ale vyzvání to. Budu to zkoušet dál a jestli by jsi mě provolal až budeš mít chvilku, tak já Ti samozřejmě zavolám nazpět. 776 622 522. Dík.
  6. Zdravím a děkuji za Tvé tel. č., určitě se po svátcích ozvu a když by jsi mě vyřešil tu mou zatracenou kontrolku budu velmi rád a jak by jsi viděl rozvody? Jak časově a finančně, tím myslím samozřejmě práci, vč. materiálu. Zatím dík.
  7. Reaguji na zprávu od Satase, když jak píšeš, pro Tebe hravě vyřešitelné, bydlím od Prahy 30 km, tak to je super, když mě napíšeš kam a dohodnem se na termínu, určitě bych přijel. Předem dík za ochotu. Zatím.
  8. Zdravím, mám ventil vyměněný za úplně nový i s tlakovou hadičkou a stejně kontrolka hlásí Emise - do dílny. Tudíž předpokládám, že tomu mému nic není a vyměnil jsem ho zbytečně. Dal jsem za něj 3.500,- Kč. Pokud by jsi chtěl ten můj, tak bych Ti ho nechal za 1.000,- Kč. Nic nenutím, ale nevím zda by Ti to odstranilo závadu.
  9. Zdarec, díky, ale při výměně egr ventilu měnili i tuto hadičku. Opravdu zatím neřeším, třeba to vyřeším s něčím jiný do budoucna. Prostě kontrolka svítí, tak jsem si na ni dal malou černou samolepku a je to.Hadičku, která otvírá podtlakem egr ventil jsem odpojil a tím ho vyřadil. K egr ventilu nevede žádná elektroinstalace, pouze tato hadička. Dík a čus bus. Pokud někdy přestane svítit oznámím čím to bylo, pokud to budu vědět. Někdy totiž ta kontrolka nesvítí.
  10. Právě, že egr jsem nechal vyměnit nový a nic.
  11. Zdravím Vás všechny a prosím pokud by byl někdo ochoten mě také poslat výkres na tento výše uvedený bazmek byl bych rád. Akorát prostě nechápu jádro pudla a řešení, že se po montáži tohoto kousku kontrolka již nerozsvěcuje. Ale když to pomůže.
  12. No vida a už zase svítí potvora. Fakt nevím, ale neberu to jako prioritu.
  13. S tím hmyzem za třetí brzdovkou za oknem na platě jsem to vyřešil tak, že jsem na hadici kompresoru nasadil menší hadičku a jednoduše ty mrtvoly vyfoukal, ale bacha ať nefouká kompresor vodu, vypadá to pak blbě, ale po uschnutí je to dobrý.
  14. zdravím Vás všechny, chtěl bych se optat, kde jsou infa o srazech? Dík.
  15. Zdravím Vás všechny, chtěl jsem poděkovat SUPovi1 za nabídku, je to tady super jak to funguje. Nevím čím to je, ale včera jsem jel ke známému, který dělá auta a stal se div, snad se ho kontrolka lekla a nerosvítila se. Vyměňoval jsem si u něj motorový olej a filtry a pak napíchl auto na pc, kdy mu nic neukázal, tak vymazal servis a kontrolka nesvítí. Vždy se rozsvítila po 10 km a dnes jsem ujel 50 km a nic. Tak opravdu nevím. Mějte se a přeji málo závad.
×
×
  • Vytvořit nový...