Přejít na obsah

faustino

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 445 zobrazení profilu

Oznámení faustino

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Na ceste do Londyna jsem udelal test, pred odjezdem jsem nacerpal plnou do cvaknuti a porovnal spotrebu do dalsiho nacerpani do cvaku s pocitacem. Vsechny udaje prevedeny z mil do kilometru a z miles per gallon na litry. Merena vzdalenost 560km, cesta: Halifax-Manchester-Birmingham-Oxford-Londyn-Bicester. Vetsina cesty dalnice, parkrat popojizdeni v kolonach, zastavka v Oxfordu a puldenni popojizdeni v centru Londyna (havarka na Marble Arch, cekani v kolone skoro celou hodinu se zapnutym motorem a klimou). Testovany motor: 1.2 TSI - 77kw Vzdalenost 560km (350mil), spotreba na palubnim pocitaci 5.2l (53.8mpg), prumerna rychlost 89km (56mil/h) - skutecna spotreba spocitana z doplneni nadrze - 5.3l na 100km. Vysledek je rozhodne lepsi nez jsem cekal, cesta az do Londyna 3 dospeli a dve deti plus plnej kufr zavazadel, nejakou vetsi zmenu v akceleraci jsem ani nepostrehnul a rozhodne jsem se neloudal.
  2. co mam novou oktavku na klice, tak uz pri mensich nerovnostech na vozovce v zatackach ma zadni naprava tendenci lehce uskakovat, Nemuzu srovnavat s jinou octavkou, tohle je ma prvni. Predtim sem mel Ford C-MAX a muzu rict ze sedel na silnici lip nez octavka (coz je asi jen jediny plus u C-maxu!).
  3. Po ujeti dvou plnych nadrzi dosahuji spotreby 6,5 l na 100km. Motor 1.2 TSI - 105 koni. Cestovani prevazne do prace - 20km po ucpanych okrskach z Halifaxu do Bradfordu s velkym prevysenim a lehkou nohou na plynu, dale cestovani po okoli na velke nakupy do Manchesteru a Leeds na preplnenych dalnicich prumernou rychlosti cca 120km/h. Vetsinu casu mam zapnutou klimatizaci (nejlepsi leto v anglii za poslednich deset let), takze verim, ze spotreba je o par deci vetsi nez bez klimy. Pristi mesic pojedu do Oxfordu a Londyna, celkova delka trasy cca 900km, tak se podelim se spotrebou na velke vzdalenosti.
×
×
  • Vytvořit nový...