Přejít na obsah

dibalaj

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

752 zobrazení profilu

Oznámení dibalaj

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Skvělé, děkuji za odpověď. Kdyby byl tedy startér vadný, tak se neroztočí vůbec, že? Řeknu tedy mechanikovi, ať to zkusí nejdřív vyčistit. Díky :-)
  2. Dobrý večer, vlastním Fabii II, rok 2009, 1.6 16V. Před cca 3/4 rokem jsem měnil baterii za novou, je to baterie BOSCH. Až do nyní startovala krásně, ale v neděli jsme dojeli do města, za 2 hodiny se vrátili k autu, ujeli cca 3 km a zaparkovali u marketu. Po 10 minutách jsme dorazili k autu a už nenastartovalo. Je slyšet, že ve startéru jednou cvakne a dál se už nic nestane. Jako kdyby bya baterie vybitá. Tak mi jeden člověk startoval přes kabely, nenastartovalo ale hned. Musel to tůrovat tak dvě minuty a po asi 30ti zkouškách chytla. Je divné, že ani nezhasínaly kontrolky, jako tomu tak bývá, když je vybitá autobaterie. Startér prostě asi jen neměl dost šťávy. Dal jsem tedy baterku přes noc na nabíječku (ta nabíječka 100% funguje, nabíjíme s ní neustále ve firmě motorgenerátor, který má dvě 24V baterie, je plně automatická). Dnes jsem dal baterii zpět do auta a děje se opět to samé. Ve startéru jen cvakne a nic dalšího se neděje. Proto se vás chci zeptat, než dám auto do servisu a oznámí mi, že potřebuji nový startér za tisíce či desetitisíce, máte někdo tušení, co by mohlo být špatně? Velice děkuji za rychlou odpověď :-)
  3. Díky za odpověď :-) Přišlo mi to divné, protože nenahrávám FullHD, ale jen HD (720p), takže jeden 3-minutový soubor má ccal 140-180 MB. Poslední cesta autem trvala cca 20 minut, ale našel jsem tam jen poslední dva záznamy. Takže by se tam mělo vejít víc záznamů. Nevím no. Každopádně koupím 32GB kartu a uvidím, tahle byla jen na ozkoušení.
  4. Ahoj! Mám takový dotaz. Prý se tu na fóru pohybuje specialista přes kamery do auta. Dostal jsem kameru do auta Gembird DCAM-004HD. Nainstaloval jsem ji, nastavil a pro zkoušky zatím vložil 1GB microSD kartu. Mám tam zapnuté "cyklování" záznamů po 3 minutách. Jestli jsem to správně pochopil, tak by kamera měla nahrávat 3-minutová videa a ukládat je na kartu. Měla by to dělat do té doby, než se karta zaplní. Jakmile se zaplní, automaticky by si měla odmazávat nejstarší záznamy, je to tak? Můj problém je v tom, že když někam jedu a pak si to prohlédnu, najdu na kartě max 3-4 soubory o celkové velikosti asi 600 MB. Zbytek volného místa se ale nepoužije a kamera pak maže staré záznamy. Nevíte čím to je? Nebo jestli nemám něco špatně nastavené? Karta se prostě nezaplní celá, takže tam najdu záznamy maximálně X minut cesty domů a když parkuji. Prosím o radu :-) Děkuji
  5. Dobrý den, před týdnem jsem koupil Fabii II 1.6 16V, rok 2009, combi, Ambiente. Zatím čekám za značky, takže s ní nejezdím (jen jednou jsem se projel asi kilometr). Párkrát jsem bez startování na pár minut pustil autorádio a cca týden denně otvírám okna kvůli horku. Dnes jsem chtěl odemnkout a zjistím, že nejde centrál, následně jsem zjistil, že je totálně vybitá autobaterie. Je tam VARTA 44Ah. Je možné, že je to tím horkem + stahováním oken? Slyšel jsem něco o tom, že horkem dochází z samovybíjení (auto je bohužel na sluníčku) a baterie následkem sulfatace ztrácí hodně kapacity. Jen se chci tedy zeptat, zda je to možné a jak "silnou" autobaterii byste mi do této motorizace doporučili. 44Ah mi přijde celkem slabá na 1.6 16V. Nejlepší asi bude koupit novou, pro jistotu. Předem díky za odpovědi :-)
×
×
  • Vytvořit nový...