Přejít na obsah

Sebasten

Uživatel
  • Počet příspěvků

    109
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

1 508 zobrazení profilu

Oznámení Sebasten

  1. Ale tohle funguje jen v případě, že máš telefon připojen přes aplikaci Telefon, ne přes Apple Car Play ? Nebo ne ? :)
  2. 1) Lze nějak pracovat s kontakty jen přes volant a digitální přístrojový štít - vytáčet je ? 2) Lze si nastavit přepínání radiových stanic prostřednictvím volantu a digitálního přístrojového štítu ? Ideálně přepínání oblíbených stanic, ne všech
  3. Když klikneš na pravou stranu, kde jsou malá písmenka, tak se Ti zobrazí celá abeceda a kliknutím na písmenko se Ti pak zobrazí kontakty začínající tím daným písmenem.
  4. A jak přesně prosím ? Pokud jsem v Apple Car play a poté z nej vyjedu pryč, musím Bluetooth znovu spárovat (například kvůli kontaktům).
  5. Lze z jednoho telefonu využívat najednou Bluetooth i Apple Car Play dohromady ?
  6. Super díky za tip, zkusím objednat :) A na tu přímo nanášíš přípravek a pak už rovnou s ní na plochu, kterou chceš setřít ? :)
  7. Díky za video :) jinak přesně tak si představuji běžnou údržbu - jednou za dva týdny, měsíc, někdy Max měsíc a půl podle počtu cest vysávání vozidla a setření prachu. Jinak máš něco osvědčeného na luxování, jak to řešíš ? :)
  8. A co luxování. To řešíš jak ? :)
  9. Díky moc za tipy, takže běžná údržba tohle: Auto Finesse Spritz. A jakou používáš mikrovláknovou utěrku, co se Ti osvědčilo ? Díky za tip. A nějaká mikrovláknová utěrka, která se osvědčila k tomu ? Aplikuješ přímo na plochu nebo na ní a až pak. děkuji, a také mluvíš o také té běžné údržbě ? používáš nějakou konkrétní mikrovláknovou utěrku ? Zaujalo mě to použití vysavače - používáš nějaký vysavač konkrétně? Já mám jen přístup k veřejným vysavačům a ty se mi nechce používat. A ta utěrka taky nějaký tip ? Takže spíš i otázka od pléna když vysáváte auto jezdíte k benzinkám - což nedělám kvůli bordelu, těžkým velkým hadicím, které akorát vše poškodí. Nebo používáte běžný domácí nebo takové ty malé ruční ? Tak jsem trochu koukal na internetu a mám na mysli něco jako toto: BOSCH UniversalVac 18 Jde mi hlavně o to, jestli máte s těmito menšími ručními vysavači nějakou zkušenost, hlavně co se týká uspokojivého sacího výkonu. Z toho mám upřímně trochu strach, aby to vůbec něco vysálo.
  10. ČÍm ošetřujete interiér Octavie IV ? Myslím teď plastové části a díly - palubní deska, volant, výplně dveří, spodní část sedačky, středový tunel apod. Já osobně do teď používal vlhčené ubrousky na interiér vozidla. Osobně jsem nikdy moc nepřišel na chuť různým formám sprejů apod. Co volíte Vy ? A ještě poslední stíráte nějak textilní ,,potah" palubní desky ? Díky za odpovědi.
  11. Uvidíme, jediný s čím se ztotožním je to, že ve výsledku je mi to celkem jedno. Kdyby člověk měl čekat na FL nějakého auta či nového modelu, tak se leckdy dočkat nemusí. Každopádně mám za to, že FL se k zákazníkům dostane později, než dle Tebe. Bohužel ten, kdo začal být uštěpačný a ironický jsi byl Ty a pouze Ti bylo vráceno stejnou mincí :)
  12. Hele jsi mimo mísu a je vidět, že už otáčíš.. nejdřív, že tenhle rok, teď připouštíš příští rok... Fakt je ten, že plán letošek byl představen: FL Kamiq a Scala Nové modely: Superb, Kodiaq Spekulace, že Škoda ořezává konfigurátory, nabídky a že by to nedělala rok dopředu jsou jen Tvoje. Také je pouze Tvůj nepodložený názor, že je v zájmu Škody, aby bylo auto, co nejdříve. Můžeme se hádat, jestli je nebo není - teď už je třeba Octavie poměrně vyladěné auto je tedy otázkou, jestli je nutné spěchat s FL. Fakt je ten, že letos FL Octavie nebude.
  13. Tím se ale nic nemění na mém obsahu sdělení, že reálně se FL auta dostanou k zákazníkům až za cca 2 roky. Takže nechápu ten tvůj styl psaní... Z mé strany je podstata taková, že se tady akorát spekuluje. FL má být za dva roky. Již od jara/léta minulého roku si pamatuji, jak tady všichni spekulovali, že auta budou po létě 2022 rychleji a ono je to pořád stejný, možná i horší. Proto je otázkou jestli je to vůbec nějaká příprava na FL.
  14. Na podzim předpokládám roku 2024 a dodávky na jaře - čili 2025 máš na mysli ?
  15. Příprava na FL ? Ten má být v druhé polovině roku 2024, tj. minimálně za 1,5 roku, když objednáš auto určitě půl rok budeš čekat, tzn. FL auto dostaneš nejdříve za 2 roky :D
×
×
  • Vytvořit nový...