Přejít na obsah

PeterSawyer

Uživatel
  • Počet příspěvků

    56
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

610 zobrazení profilu

Oznámení PeterSawyer

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. Nedávno jsem taky dělal leštění, byl jsem u jednoho detailisty, no zaklady bylo povídání na 3 hodiny. Mel jsem z toho hlavu v pejru. Ale i tak jsem se do toho pustil, mel jsem převážně kruhovite škrábance (myčka od předchozího majitele) Strucne postup střední pasta rozmelnujici se v jemnou + střední kotouč 3M další jemna pasta na hologram a finisovaci molitan. Lesticku jsem si půjčil 3M. začal jsem v patek a končil v pondělí. Není to prdel jak to vypadá, je potřeba si to zkusit na nějakém autě me posloužilo auto rodičů I přes to ze jsem vse dělal peclive a dle návodu co mi ukázali, nadělal jsem si hologram po celem autě, ted se na to chystám znovu a popravdě se mi do toho moc nechce. pokud uvažujete o vrtackach a bruskach radši se na to vyprdnete, dojebete si celý lak. Nemel jsem ani sajnu o tom jak je to slozite, probrousite si hranky laku jako prd i s jemnou pastou. Na závěr když už se do toho budete pouštět chce to kvalitní lesticku, pasty(3M bych nedoporucoval amatérům nic Vam neodpustí),pripravnou autokosmetiku(sampony, čističe laku (clay) Na závěr pořádný vosk. Lak musí byť před leštěníM v naproste čistotě jinak Vam při leštění kotouč nadělá hologram. A presne dodržovat postup při leštění. A nejlépe mit u sebe někoho zkušeného alespoň na jeden díl vozu. Chybama se člověk učí, naštěstí jsem si ten lak neznicil je v podstatě bez škrábance, jen vychytat ten hologram což je jak osina v zadku u černého perloveho laku:/ Jinak mel jsem 2x školení na leštění už bych se do toho bezhlave nikdy nepouštěl stoji to hodně Prace, času a peněz! 4xkotouce, pasty, clay, čistič laku Iron X, šampón, vosky a jste v tom za 7000 ani nemrknete. Po třech dnech Prace přece nechcete vidět že je to na ho*no akorát se Vam to zhnusi. Tot muj příběh z leštění snad ti to pomůže.
  2. Taky bych se přijel kouknout,kdyby se něco domluvilo;) a jeden dotaz prosím vás neznáte někdo uživatele juke.box? prý šikovný chlap měl bych zájem o servis a vypadá to že je jediný šikovný v okolí, pomohl by mi jakýkoli kontakt tady už dlouho nebyl nebo alespon kde v hradci ho najdu? moc děkuji
  3. Ja jsem tam byl.. A teda nevim jaky to bylo v jinych mestech,ale v hradci se to moc nepovedlo. Trasa vedla po hlavnim tahu,takze semafory na kazdym metru(organizator sliboval ze trasa bude volna.) Po 11km popojizdeni jsem dal zahul spojce a stres ze to do me nejakej ..... nabori ze zadu mi ubral 10 let zivota,na konci cekalo namrzly parkoviste kde to kazdy vedle ostatnich aut gumoval s felici nebo favoritem. Takze jak jsem prijel rychle jsem zase odjel, abych tam jeste od nakyho ma*ora neprisel k ujme na aute. Navic to byla excelentni prehlidka naprostych tuzingu..
  4. Tak ještě potom napis az to budes vedet presne ja se tam kdyztak zastavim;)
  5. Nezavidim! :/ Ja mam nastesti pevnou pracovni dobu v sedm prijdu a v 15:30 jdu pryc a nic me nezajima. houdefabia3 : ten příští patek,pojedu do obi na 100% musim sehnat nejakou plachtu na auto a omrknout ,,autokoutek,, Poznavaci znameni?
  6. Jojo tam okolo jezdim kazdy den z prace take okolo ctvrte hodiny:) Klidne se zastavim;)
  7. Tak ja vcelku s Kutnou Horou nemam problem jsem tam za 20 minut:) Prijedu rad kamkoli na cesnecku:D A jak shruba srazy probihaji? Prijizdi se solo jen ridic nebo si kazdy vezme svou drahou polovičku? Diky za zasveceni do rozjeteho vlaku:)
  8. Rad bych konecne poznal kouzlo srazu, ale nikoho z vas neznam:/ Jinak jsem taky Od HK:) Velice rad bych na nejaky lokalni sraz dorazil;)
×
×
  • Vytvořit nový...