Přejít na obsah

Bobr700R

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

584 zobrazení profilu

Oznámení Bobr700R

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Díky, měl jsem taky podezření, ale chtěl jsem se raději poradit. Zítra jedu na dovozku tak si vlezu k technikovi do jámy a zkouknu to. Doufám, že tam bude nějakej silenblok jetej. ;-)
  2. Zdravím koupil jsem OII FL 2009 2.0TDi PD DPF motor je krásně tichonký, nekouří (DPF), ale na volnoběžné otáčky se auto malinko klepe. Stačí lehce přidat plyn +/- 50 a klepání okamžitě přestane. Není to přesně klepání, ale auto se tak jako houpe. Po vymáčknutí spojky žádná změna. Někde jsem dočetl, že vybrace můžou způsobit vstřiky nebo setrvačník, ale auto se mimo volnoběh chová naprosto normálně a vše je dokonale tiché i při volnoběhu, jen se to houpe. Samozřejmě za stojícího auta! Chytá na brnk jak studená, tak i teplá. Najeto 121.000km
  3. Zdravím koupil jsem OII FL 2009 vybavenou tímto neoriginálním rádiem, ovšem pro modely škoda! Bohužel nefunguje ovládání na volantu jedná se o vady/chybu nebo to prostě tohle autorádio nepodporuje? DVB-T nejspíš potřebuje ještě nějaké externí zařízení ne? Nikde jsem nenašel žádné menu s vyhledáváním kanálů, pouze píše žádný signál, navíc je ovládání rádia v EN i když zbytek autorádia je v ČJ. Parkovací asistent tohle rádio zřejmě neobsahuje co? Nějaká aktualizace FW asi nepřipadá v úvahu, že? Díky za rady.
  4. Já myslím, že se to lámalo až v roce 2010 ne? No má to klasickej PD zvuk, CR je takový tichonký oproti PDčku ne? To že měli 103kw problémy na začátku výroby vím, proto jsem měl před FL 77kw. Podle tohoto, se dělal 1.9TDI PD i ve FL http://www.auto.cz/skoda-octavia-faceliftu-podrobne-informace-a-velka-fotogalerie-6527
  5. jirkaK no nakonec jsem koupil 2.0Tdi 5/2009 OIIFL 103Kw a to je tuším PDčko, ale od 07-10 tyhle motory docela chválili, srali se do 07 ne? Byla za slušnej peníz přímo od Dealera škoda v DE.
  6. Tak nakonec se objevil nádherná Octávka v německu za slušnej peníz, takže se na ní zejtra jedu podívat.
  7. Zdravím, chci pořídit Superb II Combi, pochopitelně z německa, protože v ČR koupit auto je dnes pomalu sebevražda. Chci se zeptat je lepší 103 PD, 103CR nebo nejlépe (pro mě určitě ) 125 CR? Dále na co si dát pozor? Jaké jsou nejčastější neduhy těhle aut? DSG asi nebude nic pro mě, takže manuál to jistí, kdyby náhodou někdo o nějakém krasavci věděl, tak mi ho sem klidně nadhoďte. Měl jsem zatím OI a OII s oběma spokojenost. Chtěl jsem OIII, ale nová je zatím v výbavě kterou si představuju nesmysl a starších moc není, navíc oproti OII prej dost šetřili a auto hodně odflákli. Designově se mi líbí, ale to taky není všechno. No díky za rady a postřehy. ;-)
×
×
  • Vytvořit nový...