Přejít na obsah

Hrubosik

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Oznámení Hrubosik

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Minulý měsíc jsem byl ve firmě, kde se zabývají auto-elektrem a auto-audiem. Chtěl jsem namontovat tento hud. adapter. Teď si nejsem jistý, zda Yatour YT-M06 VW8 - v jeho manuále sedí rok výroby mé OII, nebo zda Yatour YT-M06 VW12 - v jeho manuále sedí typ rádia. Po 30 min., co měli auto na dílně mi sdělili, že to bohužel nejde spárovat, flashka na chviličku v adaptéru aktivní (svítila) poté definitvně konec. Prý zkoušeli ještě takový téměř stejný hud. adaptér jen o jiného výrobce, tvářil se prý uplně stejně. Docela mě to překvapilo, nemáte někdo tipy? Mám OII r.v.2006/12 (model 2007). Rádio Cruise.
  2. Řeším stejný problém s rádiem v autě, které nepodporuje MP3 a líbí se mi tahle věcička YATOUR YT-M06 VW12. Mám OII MR 2007 (výroba 12/2006) a v ní Cruise, podle infa z webu by to na něj mělo frčet, tak snad nekecají. Ale tím, že mám v Cruise klasicky 1 CD, žádný měnič, půjde mi to připojit? Nemá to špatný vliv na hovory přes bluetooth? Teď mám iphone propojený s BT HF a na Maxidotu se mi ukazuje kdo volá, čísla atd...Bojím se, aby se to nějak nerozházelo. A poslední otázka na vás, co už to máte nainstalované, jak to pak je se seznamem skladeb, je klasicky vidět na rádiu a kolečkem lze vybírat song? Díky. Hrubos
  3. Také jsem řešil držák na iPhone 5S a dost bída, na přední sklo nechci, vadí mi ty držáky ve výhledu. Takže zbýval adaptér na origo držák ze škodovky a prý se na tento iPhone ještě nedělá a na iPhone 4 stál kolem 4000 Kč Vyřešil jsem držákem z Kelly za 150 Kč, který jsem přidělal na ten origo a slouží to skvěle. Nabíjím kabelem zespodu a ovládání na pravačku je ideální.
  4. Včera jsem měnil přední znak za původní zelený Škoda, měl jsem ho už takový sešlý a nebylo třeba ani nahřejvat. Šlo to krásně podebrat šroubovákem a pak kolíčkem odlepovat. Fakt bacha na ten šroubovák, ať vám nesklouzne, jednou mi ujel a hned rejha v chromu. K té samolepící pásce co byla ze spodu originál jsem přidal ještě patex a doufám, že to fetky neodthnou, ikdyž ty se už snad zaměřují na nové černé znaky
  5. Když jste dělali chladivo, měřili jste pak tlaky? Jestli není někde přicpaný obvod. Já to teď měřil a měl jsem ten vyšší tlak na cca 28 atm, bylo mi řečeno, že právě může být někde něco v okruhu. U mně to bude asi z půlky vysypaným chladičem..
  6. Také mám nakodovanou Ameriku, mlhovky na 60% fce auto s dešť. senzorem, zatažená ručka a světla nesvítí. Zatím bez problému s četníky Ale mám dotaz ohledně žárovek H8 (12 V 35 W) do mlhovek, máte tam ty klasické "žluté" nebo nějaké "bělejší"?? Do předních halogenů chci dávat H7 i H1 Osram NightBreaker žárovky tak řeším co s žárovkama v mlhovkách.
  7. Hrubosik

    Alarm

    Ahoj, tuším, že se to pozná podle rytmu blikání červené diody na řidičových dveřích. Jestli si to dobře pamatuji vrvních 30s bliká rychleji a potom pomaleji, když alarm máš, když ne tak od zamčení bliká ve stejném tempu. V návodu k použití str. 43 o alarmu píšou, viz. níže. ------------ Varovné zařízení zvyšuje ochranu před vloupáním do vozidla. Při neoprávněném vnikání do vozidla vydává zařízení zvukové a světelné varovné signály. Jak se varovné zařízení aktivuje? Varovné zařízení se automaticky aktivuje zamknutím vozidla klíčem ve dveřích řidiče nebo při zamknutí dálkovým ovládáním v klíči. Varovné zařízení se aktivuje asi 30 s po zamknutí. Jak se varovné zařízení deaktivuje? Varovné zařízení se při odemykání vozidla deaktivuje pouze tehdy, když použijete dálkové ovládání. Jestliže vozidlo během 30 s po vyslání rádiového signálu neotevřete, varovné zařízení se opět automaticky aktivuje. Pokud vozidlo odemknete klíčem ve dveřích řidiče, musíte do 15 s po otevření dveří zasunout klíč do spínací skříňky a zapnout zapalování, aby se varovné zařízení deaktivovalo. Jestliže do 15 s zapalování nezapnete, spustí se alarm. Kdy se spustí alarm? Kontrolují se tyto oblasti zamknutého vozidla:  víko motorového prostoru,  víko zavazadlového prostoru,  dveře,  spínací skříňka,  náklon vozidla*  strana 44,  vnitřní prostor vozidla*  strana 44,  pokles napětí v palubní síti vozidla. Jestliže dojde při zapnutém varovném zařízení k odpojení jednoho z pólů akumulátoru, alarm se okamžitě spustí.
  8. Ahoj všem, mám dovoz OII model.rok 2007 s autonavi Cruise v němčině. Při výběru jazyku Češtiny to chce instal navi CD s CZ. Když chci jen češtinu a nejedná se vůbec o navigaci, stačí sehnat někoho s orig.CZ CD, aby si auto nahrálo češtinu? Maxidot šel nastavit na češtinu. Pokud by to tak bylo, chtěl bych se zeptat, zda by byl někdo tak ochotný mi to CD na chviličku poskytnout, abych si tam češtinu nahrál. Česká Lípa/Liberec??? Moc díky za odpovědi
×
×
  • Vytvořit nový...