Přejít na obsah

krmartin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

632 zobrazení profilu

Oznámení krmartin

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No mě se právě zdá že jsou stejné, nasadil jsem je vyměnil i brzdové hadičky a kotouče. Za studena vše ok, ale jak chvilku jezdím tak pak při pomalé jízdě na neutrální slyším jak mi tam něco dře. A kotouče jsou dost vařící. Špatným odvzdušněním to asi nemůže být že?
  2. Ahoj potřebuji radu, koupil jsem si destičky na fabii sada, 4 kusy. Chtěl jsem vyměnit, podíval se na net abych něco nezkazil a první problém je že zde píšou že jsou dvě a dvě destičky jiné. Jedny co jdou k písku že mají být popsané, ale já mám všechny 4 destičky stejné, žádný nápis KOLBENSEITE nebo PISTON SIDE u nich nevidím i na pohled se mi všechny 4 zdají stejné. Otázka tedy je jestli jsou i sady, kde jsou všechny 4 destičky stejné. Děkuji
  3. nechám si udělat diagnostiku u kamaráda, když taky čtu že v servisech každého natahují :-D Jinak servo mám 2 roky nové TRW. Ještě dotaz, tu diagnostiku třeba udělat když mi svítí ta kontrolka serva? protože svítí jen občas při větších teplotách venku a delší jízdě :-)
  4. Moc tomu nerozumím ale je to toto? https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6q1423291f-snimac-uhlu-otaceni-trw-senzor-natoceni-sensor-serva-skoda-7445.html Takže nechat vyměnit?
  5. ano změkne ještě víc, všude jsem četl spíš opak že přestává fungovat a já mám opačný problém :-D
  6. Ahoj všem, mám problém, to že servo běží i když nehýbu volantem jsem se tady již dočetl, takže to řešit nebudu, ale mám problém v tom, že se mi během jízdy rozsvítí kontrolka serva, servo funguje,ale volant jde hodně lehce otáčet, všiml jsem si že to dělá hlavně když jsou venku velké teploty. Druhý den je zase vše ok když nastartuju ale jen nějakou dobu a pak se zase rozsvítí. V zimě mi to nedělalo. Jestli někdo ví v čem to může být budu rád za odpověď :-)
  7. Nechal jsem to udělat v servisu koupil jsem pro jistotu celou spojkovou sadu za 90 euro. Jinak žádné šrouby se měnit nemuseli,teď to šlape jak má :-)
  8. No většina lidí mi říká že asi spojka tak už jsem objednal spolkovou sadu :-)
  9. Zdravim chtěl jsem se zeptat čím to je že když zařadím tak se auto nehýbe. :-) nedávno jsem byl nuceny couvat do pěkného kopečku po trávě a docela se kouřilo a smrdělo jako by od předních kol :-) myslel jsem že je to gumama ale asi ne když chvilku potom sice jde radit ale auto se chová jako by tam byl neutrál :-)
  10. Ahoj psal jsem ti SZ,mrkni jestli můžeš :-)
  11. tak pojistka ok, rozchodit motor se mi taky nějak nepovedlo, takže nejspíš nové servo koupit :-)
  12. Tak pojistku jsem zkontroval akorad u baterie tam je ok,ještě se podívám do auta na pojistky,ale než to přestalo jít úplně tak to blblo tak že třeba po půlhodině jízdy se rožebehlo servo a druhý den zas nefungovalo. No a teď už se nerozjede vůbec :-) no podívám se ještě na tu pojistku :-)
  13. Mám trw ale jestli se to ještě nějak rozlišuje tak to nevím :-) a co jak jsem psal dá se to takhle vymontovane vyzkoušet myslím zda je motor funkční. Rizeni jde opravdu ztuha :-/
  14. Ahoj tak diagnostika mi neukazala zadnou chybu i pres nefunkcnost serva. Vyndali jsem cele servocerpadlo vsechny tri kabely co k nemu vedou byli promereny a nejaky signal vsude byl. Je mozne ze nejde servocerpadlo? Po sundani krytu uvnitr dost zoxidovane. Da se nejak vyzkouset kdyz je vyndane zda funguje treba napojit baterii primo na plus a minus na cerpadle? Diky za odpovedi
×
×
  • Vytvořit nový...