Přejít na obsah

Jarda.R

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 008 zobrazení profilu

Oznámení Jarda.R

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, dnes se mě vybila baterka, samozřejmě záslepky v zámku, 1300za otevření, zámečník mě tam dal starý zámek bez záslepky, ale bohužel když chci zamknout klíčem, zámek se protáčí. Netušíte kde může být chyba? Nechce se mě s tím někam jezdit pokud to zvládnu...
  2. Zdravím, tak jsem přišel k autu a koukám, že mě asi někdo chtěl ukrást kola jen to byl blbec a auto mu spadlo asi z heveru.. Mám havarijku, ale řeším jestli to má smysl hlásit s 5tis. spoluůčastí. Tušíte kolik by mohla příjít oprava?
  3. Chci si koupit koženou řadící páku z OII facelift do své OII bohužel mám Construct vepředu. Našel jsem toto: http://www.skoda-dily-skladem.cz/katalog/nove-dily/radici-paka-octavia-ii-6-kvalt/ Problém je švy vepředu. Řešil to někdo? Třeba foto jak to máte udělané? Varianta Hlavice z faceliftu a dát jí na manžetu s jedním švem vepředu z OII, bude to sedět? Nebude tam nějaký přechod? Tip na to kde koupit manžetu aby nestála 1300? Nemá to takhle někdo udělané? nebo Koupit páku viz odkaz a pokusit se udělat díru na construct do švu a šev zkusit obešít aby se netrhal? Nemá takhle někdo? Díky za radu.
  4. Jarda.R

    Letní pneu R17

    Pasují gumy 235/45/17 na OII r.v. 2008 kombi, nebudou nikde drhnout? v tp mám 225/45/17, má někdo zkušenost?
  5. Začlo mě občas cukat v brzdovém pedálu když dobržďuji např na semaforu. Vyměněné koutouče, destičky a problém trvá stále. Netuší někdo?
  6. Mám ten samej problém, kotouče a destičky vyměněný dělalo to před a dělá to i ted...
  7. Koupil jsem bazarovou OII, 1,9 tdi 77kw, řeším problém, že se motor někdy tak 50:50 při nastartování jakoby zaklepe, ihned po startu to přestane, dělá to studenej i teplej. Potom již vše ok, jen to zaklepání v momentě otočení klíčkem. Tuší někdo?
  8. Ještě dotaz, pokud si koupím spínaž kde je navíc poloha auto, budou se mě světla zapínat automaticky při nastartování a zas vypínat když to nechám v této poloze? Nebo to není jen o výměně vypínače...
  9. A ten který jsem koupil - poslední foto je asi na O2 po faceliftu?
  10. Objednal jsem si nový spínač světel náhradou za můj ošoupaný, bohužel jsem zjistil, že každý má jiný konektor, neexistuje nějaká redukce? Mám 02, r.v.2005, v eshopu kde jsem objednával uváděli O2 od 2004 vejš. Měl jsem ten pogumovaný, nový je celý plastový.
  11. Takže mě ji tam bude dávat do alelůja já budu platit dycky treba 5tis. spoluúčast a samozřejmě mě budou zvedat havarijko.
  12. A pojišťovna to všechno zaplatí.... Takže volba že když mě ji ukradnou se na ni vyprdnu a dal bych si tam jenom radio a schrastil prachy za navigaci nefunguje..
  13. Tzn, když mě ukradnou navigaci co stojí 40tis odečtou mě spoluúčast a vyplatí mě na ruku zbytek, nebo mě poženou do servisu že tam opravu zaplatí?
×
×
  • Vytvořit nový...