Přejít na obsah

servicemannnn

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem servicemannnn

  1. Děkuji všem. První odpověď od Twisted byla dostatečná.
  2. Nesmějte se, ale nevím jak ty dvě verze rozeznat. Potřebuji koupit nové stěrače... Pod kapotou na motoru jsou nějaká tři písmena - jestli to pomůže. Aktuálně se na auto nemohu podívat. Auto je staré asi tři roky.
  3. Taky bych je potreboval sundat. Ten velky knoflik na ose zvenku - to je hlava sroubu, nebo zaslepka? Nebo to stahujete tak jek to je - cele?
  4. Chlapi, tece mi spojka od zadniho ostrikovace v motorovem prostoru pod (asi ridici jednotkou?), jako kdyz je hadicka ucpana, ale neni. Sundal jsem brzdove svetlo a zezadu dopredu jsem to profouk pusou - malo platne. Spojka vepredu je dobre zacvakla, ale ty dva kusy jdou do sebe docela volne, NEMELO BY TAM BYT NEJAKE TESNENI? Za mesic: Neporadil si s tim ani autorizovany (?) servis. Kape to.
  5. Moji drahou pri parkovani ovanul puch, jakoze neco hori. Pry si myslela, ze je to zvenku, ale za chvili preci jen zvedla kapotu motoru a bylo to pry dost silne a jasne. Nicmene nic shoreleho jsem vizualne nenasel a uz to ani nepachne. Mate nekdo tuchu co se mohlo stat? Najezdili jsme od te doby cca 500km a nic.
  6. Moje draha vycouvala ze vrat a kdyz chtela zaradit jednicku, uvedomila si, ze ma zamknutou prevodovku. Vypla motor, vytahla klicky, odemkla prevodovku a chtela znovu nastartovat. Klickem v zapalovani ale neslo otocit a volantem take ne. Vsechno se uvolnilo az za chvili, kdyz jsem auto potlacil asi o pul metru - nevim ale jestli je to opravdu tim! Auto mimochodem stalo v te chvili na najezdu dost nakrivo. Co se stalo a co s tim priste ?
  7. Sejmul jsem plast okolo zamku, vlezl do kufru a zabouch - je to tam jako na dlani. Ta packa byla opravdu trochu ohnuta, ale ne moc. Co jsme ale opomeli - kdyz to neslo otevrit tak svitilo v kufru svetlo. Hledal jsem nejaky mikrospinac, ale nic jsem nenasel. Cim se snima zda je kufr zavreny anebo ne?
  8. Poradte prosim. Nejdou mi nekdy otevrit 5. dvere Svetylko na strane v nakladovem prostoru kombika sviti jako kdyz nejsou zavrene. Pri stisku dveri slysim motorek co otevira zapadku uzaviraciho mechanismu, ale dvere zaboha nejdou zvednout. Nestava se to casto, ale stava. Nejdou ani jakoby dorazit (zavrene jsou), auto stoji rovne, atd.... Po case se to zmatori...
  9. Na co je ten cudlik (tlacitko) vedle LED svetla nahore nad 5. dvermi? Mackani nic nedela....
×
×
  • Vytvořit nový...