Přejít na obsah

Proche72

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Proche72

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdar, mám též problém s oknem. Okno je zavřené a nejde otevřít, motorek je jasně slyšet že cvaká. Myslím si na 90 %, že jde o stejný problém s prasknutým bovdenem. Sundal jsem tapecírung, ale za boha jsem nedošel na to, jak demontovat motorek ven, abych mohl bovden opravit/vyměnit. Neporadil by mi někdo? Návod nebo fotky by pomohly. Díkec
  2. Zdravím, mám podobný problém jako KrajicekR: v pojistkové skříní něco cvaká a problíkávají mi světla + se vypíná rádio, ale velmi podivně. Když mám vyřazený nebo stlačenou spojku, tak se rádio zapne a světla se strašně ztlumí a probliknou (zároveň něco cvakne) i palubovka se ztlumí a dokonce mi přestal ukazovat rafička kolik mám benzínu, když povolím spojku/zařadím rádio se vypne a světla se zas rozsvítí naplno a palubovka taky. Určitě zkontroluju pojistkovku jestli v ní není vlhko, ale chci se zeptat, jestli to nemůže být aji něčím jiným. Díkec UPDATE: tak pojistkovka suchá, kabeláž neporušená, baterka má 12,9V (při startování něco přes 14V). Je možný, že mi to nějakým způsobem při zařazené rychlosti přebíjí? Protože se to tak opravdu chová - světla svítí daleko víc, rádio se vypíná (nejspíš přepěťová ochrana) - když zapnu větrák z I na IV tak se rádio zas zapne (větší odběr elektřiny). Závěr: pokud by to někoho zajímalo, tak bylo špatné relé v alternátoru.
  3. To je samozřejmě mnohem horší, ale nechápu proč to nenapojil přímo do pojistkové skříně, kde je pro okna místo
  4. Tak to bylo nakonec pojistkama, ale ten jantar co to dělal to nenapojil do pojistkové skříně, ale pojistky udělal na "půl cesty" na káblech.
  5. To mě taky pak napadlo, ale pojistka není spálená žádná, takže mě nenapadá proč nefungují. Z baterky to vedený není.
  6. Zdravím, jsem čerstvým majitelem Škody Felicie 1,3 MPi 50 kW rv 2001. Ve voze jsou elektricky ovládaná okna (asi dodělávka, protože jsou na dveřích černé kryty v místě kde bývají kličky). Včera jsem dopoledne s autem jezdil a obě okna v pořádku fungovala. Odpoledne, když jsem znovu sedl do auta už okna nereagovala. Ani jedno. Myslel jsem, že to bude třeba pojistkama, tak jsem se koukl, že el okna je pojistka č. 18, ale ta v pojistkové skříni nebyla daná vůbec. Zkusil jsem ji tam dát, ale stejně to ničemu nepomohlo. Tušíte někdo kde by mohla být chyba a proč to předtím fungovalo bez pojistky? Předem díky za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...