Přejít na obsah

ic.sniper

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    134
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli ic.sniper

  • Narozeniny 16.3.1985

Návštěvy profilu

3 104 zobrazení profilu

Oznámení ic.sniper

Nováček

Nováček (1/14)

20

Popularita

  1. Nevíte jakou bude mít Scala rozteč šroubů kol? Jestli 5x100 (jako Fabia & Rapid), nebo 5x112?
  2. Ahoj, chtěl bych se zeptat jak je řešeno osvětlení nástupního prostoru logem Škoda. Jak vypadají ty svítící moduly a jakám způsobem jsou zabudovány do dveří. A popřípadě jak se díly pro toto osvětlení jmenují a jaké mají číslo nd. Díky.
  3. Ahoj, myslíte že by šli místo originálních pneu 225/45 R17 použít 205/40 R17 ? V šířce pneu nebude problém, 205 - 225 to je pro 7Jx17 ok, ale jde mi o tu výšku gumy, protože mi to vychází s 205/40 R17 skoro o 2cm nižší ta guma, takže by auto bylo níž k zemi a obvod kola by byl o něco menší. Díky za vaše názory
  4. A použít vše i s motorky stahování z Fabie2?
  5. Zajímalo by mě jestli je možné dodělat u Rapida chybějící dojezdy stahování oken. Mám na mysli jestli by nešlo použít například z Fabie 2, včetně spínačů, řj a dalších komponent. Nezajímal se tu o to již někdo kdo je kutil?
  6. včera jsem po delší době zase viděl v boleslavi jezdit indického Rapida :)

  7. Zdravím, mám dotaz, zda se dá sehnat jako náhradní díl tento klips na fotografie nebo parkovací lístky na palubní desku? (popřípadě jako celá montážní sada)
  8. Na to jak to bude fungovat jsem zvědav, osobně se dost divím že tyhle stroje nejsou víc rozšířené, není na nich nic zázračně složitého a všechny tovární multimedia a infotainmenty strčej do kapsy. Z Číny se jich dá například na dx.com objednat hafo, ale asi bych se stejně bál. Pak je tu ještě možnost značka Zenec, to je Švýcarská firma a má i českého ofiko dealera http://www.zenec-praha.cz/autohifishop/eshop/1-1-Multimedialni-stanice-s-GPS/1-2-OEM-E-GO-naviceivery Určitě sem napiš až to budeš mít v autě, jak to funguje a co to umí, kdyby jsi natočil později i video tak by to bylo super Držím palce...
  9. Po boleslavi jezdí zajímavý VW, proporcema vypadá jako Spaceback, že by se testoval klon?

  10. Tohle jsem já osobně teda nespozoroval, a po umytí auta ať ručně nebo myčkou tak také otevírám kufr na vysušení těsnění a domytí škvír a spár... Asi to bude výrobní vada.
  11. Pro klid duše přezuto - Continental WinterContact TS800 - to nej v malých pneu ;)

  12. Tak Rapid bude až po novém roce a to jsem objednával v srpnu :/

    1. Dix1

      Dix1

      Nějak moc dlouho ne ? To máš LB nebo SB ?

    2. mc2uba

      mc2uba

      Evidentně je o to auto velký zájem. Na Yetiho se jeden čas taky čekalo půl roku a to by člověk řekl, že při ceně toho auta o to nemůže být takový zájem :)

    3. ic.sniper

      ic.sniper

      mám objednán liftback, co vím tak že se nestíhá výroba TSIček

  13. ic.sniper

    MR 2014

    Mám otázečku, má Rapid liftback od mr2014 zamykané víčko nádrže centrálním zamykáním stejně jako Spaceback?
  14. tak můj Rapid jde do výroby až v 46. KT, původně 44. :( (objednáno 7.8. - 32. KT)

×
×
  • Vytvořit nový...