Přejít na obsah

Holahej

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Holahej

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky za doporučení, ty Nokian mi doporučuje i známý je s nima spokojený, mě lákají až na tu cenu ty Continental, asi půjdu do nich a vemu je v rozměru 185. Udělám si takovou Fabii greenline :-)
  2. Díky za info s rozměrem. Ještě prosím jeden dotaz. Kdybych přece jen šel do rozměru pneu šířky 195 máte někdo nějaký typ z aktuální nabídky letních gum, do teď jsem měl obuté Bridgeston er300 R15 195, vydržely by ještě půl sezony ale jsou strašně hlučné (hučení od valivého odporu) a půjdou z domu. Máte někdo porovnání s něčím jiným, tišším prosím?
  3. Zdarec škodovkáři,když mám ve velkém techničáku uvedený krom jiných rozměr pneu 185/55 R15 82T M+S. Je zde podmínka že pokud obuju tento rozměr, musí to být M+S (tzn. zimní?) nebo budou v pořádku ve stejném rozměru i letní např. 185/55 R15 82H?. Teď jsem přezul z letních Bridgestone ER300 195/55 R15 na zimní Barum Polaris 185/55 R15 82T a ten rozdíl v hlučnosti je enormí, naprostý klid, lepší pocit z dynamiky i nižší spotřeba. Mám Fábii II 1.4 16V kombi (r.v.2012) nejsem žádný závodník a ty 195ky mi na tak malé auto připadají zbytečné, nemluvje o úspoře při pořizování nových letních gum na jaře. Eventuelně, nevíte o nějakých tiších v rozměru 195? Díky za názory
  4. To změření na STK zní dobře. Jak v pneuservise tak u škodovky mi taky shodně říkali, že testů a mašin na měření je několik typů s různou stupnicí a jako stoprocentní hodnota je u mého auta 70%. Asi prubnu tu STK, jen pro můj klid.
  5. Zdravím škodováci, potřeboval bych poradit ohledně měření stavu tlumičů. Mám rok starou fábii kombi 1.4 16V, najeto 9tis. km a při převažování kol mi týpek v pneuservise změřil tlumiče a nestačil jsem se divit. Předek něco kolem 50% a zadek přes 40% a doporučení výměnu zadních tlumičů. Hned druhej den jsem si domluvil kontrolu a konzultaci u prodejce auta. Ten mi udělal to samé a tlumiče byly podle něj OK, předek 60% zadek 55%. Dokonce přivezl druhou takřka novou fabii a ta dopdla předek 65 zadek 59%. Nevím co si o tom myslet, jestli boryš v pneuservise potřebuje prodat pár tlumičů nebo to ve škodovce nechcou řešit. Netroufám si nikoho obviňovat z nekalých praktik ale opravdu nevím co si o tom myslet. Auto jezdí jinak asi v cajku a nová Fábie je podvozkově tvrdší tak nevím. Díky za názory
×
×
  • Vytvořit nový...