Přejít na obsah

d.novakd

Uživatel
  • Počet příspěvků

    168
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 482 zobrazení profilu

Oznámení d.novakd

Nováček

Nováček (1/14)

26

Popularita

  1. A oni me tu peskujou za cihly, 300kg cihel nebo zradla. Dyt je to to same [emoji2]
  2. Bouzel nemam moznost parkovat vozejk nikde a kdybych si mel koupit tazny a vozejk tak me to vyjde tak na 20tis a radsi to nacpu do baraku. Auto musi postavit barak. Pak ho necham nekde poradne vypulirovat, co bude ko necham vymenit a bude zas krasny. Jinak k otazce Wydera - na sramy si davam nanejvis bacha takze interier je neposkvrneny zatim a vrzani atd - to co dela vsem ostatnim. Zatim stavba baraku ho nijak nerozvolnila. Mam najeto 43tis.
  3. To je tak kdyz ti doujdou cihly o vikendu a stavebniny maj pred zavirackou [emoji4] chudak dostal za usi ale nebyla jina moznost dopravy.
  4. Trosku sem to uz asi prehnal. Ale kufr pecka, jeste by se veslo [emoji4]
  5. To sem ti moc neporadil [emoji2] tim obrazkem
  6. To znamena ze stejna zarovka ale nezacvakl bys ji.
  7. Hle blba ne. Kdyz sem to koumal to oznaceni tak sem narazil na to, jak sou na ty objimce ty dva cudliky tak na jednej zarovce sviraj uhel 180stupnu a na druhej placnu 150. Takze rozdil v tomto. Snad sem se vyjadril tak nejak srozumitelne[emoji2]
  8. Nechci ti brat iluze ale podle vlastni zkusenosti se servisama skodovky bych se radsi uz na to vyprdnul a dal si to do kupy sam. Usetris mnoho casu,nervu a penez. Jinak preji hodne stesti :-)
  9. Nedival jeste pac sem to nikdy nijak neresil. Jen ze sem na to narazil zde tak pridavam svoji zkusenost. Ale mrknu na to dik
  10. [emoji2] [emoji2] bylo reklamovano,vlastnost[emoji2] [emoji2] Stim si me dostal, proto uz nic neresim. Dokavad neupadne motor ci neco jineho. Tak vse je vlastnost pane nebo ja nic neslysim, nam se to neprojevilo atd.
  11. Mam najeto 34tis km tak novotou uz to nebude.
  12. Studeny fest a teply to obcas pri lazoplazo jizde krapet jakoby to vynecha na jeden zapal bo jak to rici. Nebo kdyz jedu z kopce na 5 a brzdi to motorem tak to ma jakoby samozapaly. Klido i pri 2000 otackach.
  13. Ono me cuka fest ale za 28kc litr je pro me dulezity. Spotreba stejna jen to cukani nic vic. U nas omw 31.9 - ono o par km dal 27.9 to uz je sakra rozdil. Ale to uz je jinci tema
  14. To bude urco malou vytoci pac na cca na 10km je 5benzinek a ztoho jedna coop ktera drzi 3benzinky zkratka takze rozdil ceny je +- 2kc oproti omw.
×
×
  • Vytvořit nový...