Přejít na obsah

dawca

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

524 zobrazení profilu

Oznámení dawca

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím,

     

    1.) Chtěl jsem se zeptat, za kolik byste udělal chip na Octavii I (r.v. 99, 66kW, kód motoru AGR)?
    Motor už má sice najeto přes 500tkm, ale pravidelně se mění olej, rozvody, atd.

    Někteří mi tvrdí, že se musí pájet, jiní mě zase posílají za nějakým pofidérním člověkem, který prostě jen přehraje SW a hotovo.

     

    2.) Auto jsem koupil před více než 7 lety s již "svítícím airbagem", je tam volant s airbagem z Fabie. Je možnost i ten airbag zprovoznit (několik lidí mi tvrdilo, že je třeba reset řídící jednotky airbagu, .. někteří zase že reset + ještě nový kroužek, .. nevím)? Máte s tím zkušenosti?

     

    Děkuji!

    S pozdravem

    Mašek David

  2. Ahojte, rád bych chip Octavie 1.9TDi 66kw, r.v. 99, ideálně Brno. Co jsem zjišťoval, všichni říkaj: "Je nutno pájet". Co je na tom tedy pravdy? Nehulí mi to a ani nechci, aby po chipu hulilo. Dejte vědět pls. Díky! D.
  3. Hledám a furt nikdo s naprosto stejným problémem Někdo zkušený, kdo by z fleku poradil?
  4. Ahojte! Nejspíš už to zde možná i bylo, ale zatím jsem nedohledal. Mám O1 1.9TDi 66kW, bez klimy. Když pustím ventilátor (interiéru) na vyšší stupně, tak se začne postupně zpomalovat, až se úplně vypne a nejede. Po opětovném nastartování za krátkou dobu se zase rozjede, ale když zvýším rychlost, vše se opakuje. Je v p*deli ventilátor, nebo jen ten předřadný odpor? Můžete mi sem prosím hodit link na výměnu toho odporu/případně ventilátoru? Moc díky! D.
×
×
  • Vytvořit nový...