Přejít na obsah

4422442255ps

Uživatel
  • Počet příspěvků

    163
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

883 zobrazení profilu

Oznámení 4422442255ps

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

51

Popularita

  1. Aha dobře, zkusím na toho někoho sehnat. Díky ☺
  2. No spis takhle, byl jsem u souseda "garaznika" ten to napich smazal nejaky chyby ale jinak nic, Primo na tempomat se nezameroval. Zkusim najit nekoho s poradnou diagnostikou.
  3. Diagnostika proběhla a nic, žádný vysledek. Zkusím sundat dekl a vizuálně prekontrolovat, jinak hurá pro výměnu packy
  4. Ahoj, je mi jasný ze to tu určitě někde bylo řešený ale nenašel jsem to. Mám problém. Škoda fabia rok 2007, 1,4 tdi. Tempomat byl dodatečně montovan, vše na poprvé bez problémů fungovalo. Po cca měsíci přesně v době kdy se jeden elektrikář snažil zapojit ostriky světel (nešlo to takže vše vrátil do původního stavu) , přestal tempomat částečně fungovat. Mám packu která má + a - tzn reset a set. Set bez problémů funguje drží rychlost a vypnu to buď tuknitim na off nebo spojka/brzda. Nefunguje ale reset, nepridava při podrzeni rychlost a nefunguje jakoby poslední "chycena" rychlost, prostě nereaguje. Nějaký triky návody nápady rady co s tím? ? ???
  5. Jeden dotaz je mi schopen někdo dát doporadku elektrické zapojeni zapojení ostrikovacu? Dělali mi to v jednom servisu a bylo mi řečeno ze vše je nastaveno tak jak má akorát ze to prostě nefunguje? Byl mi tam udělán jakýsi obvod s tlačítkem pro chvilkovou funkci ale přestal mi fungovat reset na tempomatu? Ví si někdo rady?
  6. Ahoj dotaz, Je možný zapojit snimac hladiny v nadobce na ostrikovace i bez maxxiku? Jednotka 6Q1 fabie 2007 Díky
  7. Dííky, dozvěděl jsem se co potřebuji a i něco navíc
  8. ok, jasně, mě jde jen o to jestli je tam vše v pohodě. Dnes jsem si v práci vzal stejnou fabii ale r.v. 2005 tzn 55kW najeto asi 330 tis.km. Zvukový projev v podstatě stejný klepala se taky ale co se týče přenesených vibraci tak jsem v radici pace pedalu plynu volantu atd v podstatě nic necítil. Vidím to má servis a hotovo. Jediný co že to není vyloženě závada ale můj pocit takže jak to posoudit.
  9. Tak to jsem rád že jsem to napsal sem. Zase bych si uškodil, děkuji Malta. Wittmann, omlouvám se za svou NEodbornost. Jedna se o toto http://www.skoda-dily.cz/eshop/6q0199851ab-zadni-vzpera-napravnice.html Repspektive takhle to vypadá.
  10. Aha, takže pokud jsou špatný tak vyměnit za origo a bude to ok, to už nechám na normální servis. Vibrace pociťuji všude ,mám pocit ze je nejspíš vadný silntblok motoru co je dole taková ta tyčka. Jenže nemám s čím porovnat.
  11. Ahoj, neni tu nejaky sikula ktery by mi vymenil ty silentbloky za plne z cupry ? A celkove omrknul jestli neni potreba jeste neco na predku. Mam 1,4TDI, 2007 Praha a okoli , Dekuji
  12. Jen info, kdyby nekdo potreboval velke nytovaci pakove kleste, mam . Praha a okoli - kdyztak sz.
×
×
  • Vytvořit nový...