Přejít na obsah

Pepa.ma

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Pepa.ma

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Je to těžký nikdo stejně nevěří že to má naježděno tolik i když je to všechno dokumentováno v servisní knize. Byl bych rád pokud to bude ten řetěz. Ten jsem se díval a píšou o tom že přežije celý motor, že se nemění. Tak je divný že by odešel v 56tisících. :/
  2. Je to možný no, dostal jsem jednu radu od někoho jiného. Pokud to byl řetěz tak by to byla paráda, ale on mi napsal že oprava minimalně 30-60tisic bez práce. Auto chci prodat za 45000 takže bych ho rovnou mohl hodit ze skály. :/ Takže si udělej nákup(po tom co rozebereš a ověříš jestli to je klika). Těsnění víka ventilů Gufera ventilů Těsnění hlavy Těsnění vačky Těsnění kliky Ojniční ložiska (řeknou v brusírně jaký) nechat přeměřit ovalitu ojnic (modli se ať jsou kulatá) výbrus klikové hřídele Těsnění vany. Nové šrouby hlavy motoru, ideálně i kliky apod. Pistní kroužky bych jen očistil a zmáčnul jestli zámky jsou schopný se uzamknout, jestli ano a bez problému se točí, očistil bych jen nitrem (štětečkem) a nechal to bejt, když dáš nový, musíš vyhonovat písty a dalších 10tkč pryč. - starý mi vždycky sedly. Vidím to na 30-60tkč. Mám dobré ceny dílů, pokud by jsi chtěl, můžu ti to spočítat - bez práce. Práce bude taky sranda cena - vyndat motor, rozebrat komplet, poskládat a vrátit do auta.
  3. Zdravím, U škody fabie zhruba před pěti měsíci začal tento zvuk(ukázka). Vždy jen chvilku po nastartování, ted to ale dělá i normálně za jízdy. Nejhorší je, že se to takhle ukázalo v době kdy auto prodávám a zítra si má přijet zájemce. Ted je auto v servise, kde nám bylo řečeno že sundali klinak a zvuk byl stále tak to je prý něco v motoru taky nevědí co, ale straší opravou 10K +-. Proto mi auto zítra zase složí a předpokládám že kupci se to zamlouvat nebude a bude chtít vědět co s tím je tak bych rád věděl co by to mohlo být a podle toho snížit cenu. Tady je ukázka zvuku. http://www.youtube.com/watch?v=EdSgiOBr7Ag&feature =youtu.be Auto je Fabie 1.2HTP 40KW, 2003, 56000 najeto.
×
×
  • Vytvořit nový...