Přejít na obsah

kesounam

Uživatel
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli kesounam

  • Narozeniny 31.12.1963

Oznámení kesounam

Nováček

Nováček (1/14)

33

Popularita

  1. Včera jem měl po 15 letech erekci a jelikož jsem si dal na večeři celý celer ,tak se mohu domnívat ,že je to tím. S prominutím jdi už s tou vervou do prdele. Kdyby to tak bylo ,tak je to napsáno v příručce ,že tam máme tankovat jen tu tvoji vervu. Jinak se omlouvám za sedací orgán,ale to se nedalo jinak komentovat.
  2. Jistě že měla ,pustila mu žilou a jela jak F1 .Nechci rýpat,ale vážně si myslíš ,že je to až takový rozdíl ? Před barákem mám rencka a kdybych do něho nachcal ,tak pojede taky.
  3. Froggy já nevím je to možné ,ale já mám auto v garáži sluníčko na něho nepraží a též mi to v parnech chytlo až na podruhé . Sice jsem v servisu byl ,když to udělalo poprvé ,ale nic jsem s nimi neřešil jen se přišel zeptat čím by to mohlo být .jelikož mám servis škodovky u baráku a už jsem od nich měl novou feldu tak mě znají a jednají se mnou dobře .Jakmile prý to bude dělat mám přijít ,ale je mi zcela jasné ,že by na nic nepřišli ,tak jsem tam už nešel. Během léta mi to několikrát udělalo ,ale musím taky říci,že nejezdím každý den a tak to moc neřeším. Vždy si vzpomenu co to byl za horor ,když jsem v zimě jezdil do práce a snažil se natočit škoda 105 . Proto tento malý problém zatím neřeším a počkám jak to bude dál.Kdybych ale auto nenatočil vůbec ,tak to bych byl asi v servisu hodně nepříjemný .
  4. Trochu oživíme téma. Jak to u ostatních vypadá se změnou klimatu co se týče startů? U mě je vše ok. Auto chytne hned na poprvé a motor přede a naběhne absolutně v pořádku.
  5. Já osobně si myslím ,že je to nejspíš tento důvod .
  6. Mohu potvrdit ,že i já mám někdy takový problém ,přes zimu nic a až přes léto to někdy udělá .Není to pokaždé ,ale někdy nastartuji též až na podruhé. Zatím to nijak neřeším.
  7. Prosím jak zjistím ,že mám poslední verzi softweru ?
  8. Šmankote tady už se zase bude objevovat teorie o špatným motoru .
  9. standavfr - nemohl by jsi prosím dát foto jak to vypdá ?
  10. Takže jsem dnes tankoval pošesté plnou ,mám najeto 3680 km a podle aplikace PHM - Náklady jsem jezdil od posledního tankování za 6,06 l / 100 km . A jelikož nemám rád vedro ,tak používám klimatizci skoro pokaždé . A to jsem dnes popojížděl po Brně v zácpě po metrech .
  11. A já si myslel, že moji manželku nikdo ve váhavosti ve výběru u nakupování nikdo netrumfne . Musím se jí upřímně omluvit .
  12. Nějak to nechápu ,auto si chceš nechat 10 let ,roční nájezd 4000 km za rok.Tak proč řešit něco co se udělá ve 100 000 km ,má to nějakou logiku ?
  13. Nechci teda radit , ale nebylo by levnější zajed do servisu ?
  14. Takže mám najeto 3000 km a podle PP mám spotřebu 6 l . Podle aplikace PHM §Náklady kde si vedu údaje o tankování a najetých km je průměrná spotřeba 6,3 l Věřím ,že spotřeba půjde ještě dolů . Zatím jsem spkojen .
  15. Nabývám dojmu ,že jsou i lidé ,kteří by si raději neměli kupovat žádné auto ,aby nemuseli řešit případnou opravu .
×
×
  • Vytvořit nový...