Přejít na obsah

Tdernux

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    192
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Tdernux

  1. Čekal jsem nějaké komentáře o chlapecké nemoci Taky mě to štve chlapi, i počasí vyšlo na výbornou!
  2. Ahoj chlapi, za mě velká omluva! Vrátil jsem se v pátek v noci ze služebky a jako bonus jsem si přivezl nějakej moribundus, takže jsem ještě dopoledne omyl auto, aby v Krusovicich nedělalo ostudu, a poté zaplul do postele... Sorry.
  3. Zdarvím ve spolek! Nejprve bych chtěl potvrdit svoji účast na 6.Clintově srazu pirátů! Rád přijedu, i když teda asi nebude ten ohníček s Koktou, který zmiňoval Clint. Pak jsem se chtěl podělit o své poznatky z cest... Před pár hodinama jsem se vrátil z Rumunska (služební cesta). Tentokrát jsem potřeboval přejíždět z místa na místo a navíc jsem měl zastávku v Maďarsku, takže jsem jel autem. Opět musím potvrdit, že suverénně nejhorší cesty u nás!!! Měl jsem možnost cestovat i po relativně malých silnicích a byla to naprostá paráda. Cesta Slovensko, Maďarsko, Rumunsko naprostá pohoda, relax. Při takovýchto podmínkách si člověk opravdu užije kultivovanost a dynamiku motoru plus všechny ty vychytávky jako je automatické přepínání dálkových světel, zatmavení zrcátek nebo canton s Columbem. Upřímně jsem se do auta zamiloval ještě o něco více. Na příští cestě vezmu šediváka na Transfagarashan.
  4. Hm, hm, ale je to pěkné...a vypadá to taky trochu snížené, nebo se mi to zdá?
  5. Musím uznat, že toto auto vypadá moc pěkně. Koukal jsem sundané znaky vzadu, černý znak...taky jsem o tom přemýšlel, ale ohledně sundání nápisu na pátých d. mě pár lidí zrazovalo, prý je to tam optisklé do barvy a navíc se to pak špatně dává zpět, pokud by to bylo potřeba (při vracení leasingovce). Ještě by mě zajímalo, jestli je to mat, nebo to dělá fotka...(omlouvám se pokud se to tu už někde rozebíralo).
  6. JJ, máš pravdu Clinte vypadá pěkně, takový nenápadný, ale s těma 19" to vypadá moc pěkně! Pěkně tam ladí ty stříbrné linky... Hodil jsi nějakej manévříček?
  7. Zdravím ve spolek, včera jsem se celkem pobavil u těchto videí, tak pro toho, kdo ještě neviděl... www.stream.cz/porady/mistri-volantu Jinak, opět jsem absolvoval cestu z UL do Budapešti, tentokráte s chipem. Jako obvykle 150 km/h na tempomat po většinu cesty, samozřejmě krom D1:) Výsledkem je 7,8 l. Tudíž spotřeba je +- na stejno.
  8. Ahoj ve spolek, tak jsem to našel Clinte... Tady je ten spolek hříšníků Někdo se tu po mě ptal, tak už jsem tu taky:) Btw. ACC =adaptive cruise control
  9. Ahoj, tak já si to nechal stáhnout o 40% a je to mnohem lepší a bez nepříjemných pazvuků nebo vibrací. Na normal takřka neznatelné. Mám to přes VDCS.
  10. Jak říkám pádný důvod k prvnímu bodu očividně existuje, teda alespoň pro ty z nás, kteří si váží svých polovicek :-)
  11. Dnes jedna zajímavá zkušenost s KESSY, tak nějak jsem měl dvě mylné představy o tomto systému. 1) pokud se s klíčkem vzdálím od auta na určitou vzdálenost, auto se samo automaticky zamkne 2) pokud je auto nastartované a já se vzdálím od auta, tak se auto po nějaké chvíli (vzdálenosti zhasne) Ad1) po dodatečném přečtení návodu (ano, já vím, měl jsem to udělat na začátku - neudělal), jsem zjistil, že to takto KESSY nefunguje - je skutečně nutné kliku nežně pohladit nebo dálka. Osobně mi to příjde celkem škoda, ale třeba je pro to nějaký pádný důvod. Ad2) auto jede naprosto normálně do té doby, než vypnu motor, poté už nejde nastartovat Toť mé dnešní zjištění...
  12. Zdravím, mám cantona ve své RS a musím přiznat, že jsem opravdu spokojen! Základem je DAB vysílání popřípadě kvalitní nahrávky např. FLAC formát. Ve své předchozí OII jsem měl tento subwoofer http://www.ahifi.cz/aktivni-subwoofer-infinity-basslink.html?utm_source=google_merchant&utm_medium=product plus tyto reproduktory http://www.ahifi.cz/reproduktory-gladen-rs-165-speed.html a samozřejmě vytlumení, každopádně sestava od cantonu je mnohem čistější a vyváženější. Doporučuji každému, kdo si chce hudbu v autě vychutnat na důstojné úrovni. Samozřejmě nelze porovnávat např. s Bang & Olufsen u Audi, ale to už jinde jsme
  13. Taky jsem zkoušel držet pěěěkně dlouho a nic...pouze jak píše Hravec info.
  14. Zdravím, tak pokud se do té doby nic zvláštního nestane, tak bych taky dorazil!:-)
  15. A páčku zvlášť na tempomat tam nemám :-(
  16. Je mi jasné, že to nebude úplně jednoduché, ale tajně doufám, že by to mohlo jít!
  17. Hmmm, to je škoda! Ale s tou ochranou bych až tak nesouhlasil. Pokud by to tak bylo, tak pak by se dala stejná logika uplatnit na DivX, XviD atd. Ale to je jedno, prostě to nejde a basta. Jinak nezkouším, protože nemůžu Můj týden výroby je 10 - 11. týden. Každopádně děkuju za info.
  18. To víš, nebo odhaduješ, jelikož některé video, audio formáty jsou sdružené pod určité označení, takže je klidně možné, že to funguje, i když ta koncovka není uvedena v seznamu podporovaných formátů.
  19. Ahoj, nevíte někdo jak je to s přehráváním mkv. souborů. Pročítal jsem manuál a bohužel jsem ho v seznamu kodeků nenašel
  20. Tady je návod na prosté odpojení + návod na vypnutí sound generátoru přes kabel. www.briskoda.net/forums/topic/301834-has-anyone-disabled-the-vrs-sound-generator/
  21. Já jsem si FA zvolil jako záplatu na místo ACC, nechtěl jsem čekat, jelikož prodejce mě strašil, že na ACC budu muset čekat půl roku. Tak jsem zvolil pouze ACA a nakonec čekám stejně...takže tak nějak doufám, když už tam bude ACA, tak třeba, třeba půjde dodělat ACC. Neřešil jste to už někdo? Sorry, teď koukám, že jsem to tu už řešil...ale na vláknu ACC, tak se omlouvám za spam...to je tak, když je člověk přihlášenej na třech fórech
  22. Taky se obávám... Zpočátku to bude asi větší oříšek, uvidíme jak se s tím poperou :-)
  23. Mně by zajímalo jak hodně je propojen front assistant s ACC. Původně jsem tam chtěl ACC, ale v MB měli nějaké problémy díly, takže mě dealer upozornil, že v případě ACC se prodlužuje čekací doba až na 20 týdnů, proto jsem zvolil pouze Front assistant... To jsem však netušil, že budu nakonec RS čekat stejně :-( Zajímalo by mě, zda je teoreticky možné ACC dodělat, když už tam to čidlo je... Je mi jasné, že všechno jde, ale za jakou cenu, že?..! :-)
×
×
  • Vytvořit nový...